Wordless Wednesday : Berbaju Melayu Ungu


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

image

ps : segak anak ibu pakai baju melayu πŸ˜€

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


14 Responses

  1. hairulafiz berkata:

    kita kena siapkan 3 hero kita baju melayu
    Jom baca entri di blog hairulafiz : Keputusan Penuh Kejohanan Jemputan 4 PenjuruMy Profile

  2. chii berkata:

    hensem nya…ehehe..tu tgh dok tunggu ibu utk kuar beraya la ye :p
    Jom baca entri di blog chii : Raya Dan Kenangan RayaMy Profile

  3. Hafizul berkata:

    waduhhhh lelaki kacak dan terhangat dipasaran ni..color purple tu…hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Wordless Wednesday #26 – Secret Recipe [at] JertehMy Profile

  4. Jebeng Otaiβ„’ berkata:

    hepinya berbaju ungu..hehe
    Jom baca entri di blog Jebeng Otaiβ„’ : Wordless Wednesday : Apa kes?My Profile

  5. ajumohit berkata:

    Segak Anak ibu berbaju melayu πŸ˜‰
    Jom baca entri di blog ajumohit : Dari suka-suka jadi serius pulaMy Profile

  6. Cikgu Hairul berkata:

    one word.. comel. hehehe
    Jom baca entri di blog Cikgu Hairul : Suka duka bersama P1My Profile

  7. tahun ni raya, ramai yg bertemakan ungu kan..

  8. Eizil berkata:

    suka tengok senyuman dia… manis jer… πŸ™‚
    Jom baca entri di blog Eizil : Pentingnya menguasai teknik berkomunikasi.My Profile

  9. akubiomed berkata:

    Kebetulan tema baju Raya anak-anak saya tahun ini juga ungu. πŸ™‚
    Jom baca entri di blog akubiomed : Wordless Wednesday – # TercabutMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge