Weekend Di Hot Spring


Hehe…Sabtu baru ni (23/5/09) kami sekeluarga ke Hot Spring, Sungai Klah..mula-mula x rancang gak..pastu abah ajak pi hot spring..katanya nak perabih duit..ya la kan isnin dah gaji..hehe..bayaran hanya RM10.00 untuk dewasa n untuk kanak2 2 thn – 11 thn kena bayar RM8.00..tp dak mifzal masuk free je..x ckp 2 thn lg..


ok..lah..kita tgk gambar..tp gmbr mifzal amat susah nak amik..dia ralit duk air…

“uih..gelapnya tangan ibu..huhu”
“Sotong gergasi daa….”
“Pelampung x de..belon pun jd la dik ya”

“Naik kuda air..errrkk..apsal ada bonggol sini bah?”
“Jalan-jalan dalam air”
“Cam duk bersanding lak mifzal ni”
“kejar awek…hehe”

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. elly @ suely berkata:

    bile le aku nak smpi sini nie hehehe….

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ihik..ibu dia tukang amik gambar jer..

  3. ayuZack berkata:

    sonoknyer mifzal main air….
    mesti kecut jari tu kan…..

    ibu dia sorok la aieza…

  4. AieZa berkata:

    gambar ibunya mana? ibu xmandi skali ke?

  5. Reena berkata:

    wah bestnya mifzal main air…macam2 aksi dalam air…siap duduk atas ayah…besarrrr kan sotong tu…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge