Weekend Di Hot Spring

26 Mei 2009 Ibu Mifzal 5

Hehe…Sabtu baru ni (23/5/09) kami sekeluarga ke Hot Spring, Sungai Klah..mula-mula x rancang gak..pastu abah ajak pi hot spring..katanya nak perabih duit..ya la kan isnin dah gaji..hehe..bayaran hanya RM10.00 untuk

 1,082 jumlah dibaca

Telatah Mifzal Arsyad

26 Mei 2009 Ibu Mifzal 2

Jom layan video ni dulu.. hehe..itu la..gaya dak mifzal ni menari..kat mana dia tiru..ibu pun x tau..tu belum tgk dia berkawad lg..hehe..mcm gaya tul la anak ibu ni..  614 jumlah dibaca

 614 jumlah dibaca

Trip To Segamat

25 Mei 2009 Ibu Mifzal 5

Pada 16hb Mei 2009 yang lalu, hari sabtu..(hehe..cam skema lak ayat nih)..ibu sekeluarga ke Segamat, Johor..tujuan nak hantar kereta kancil ibu untuk adik ibu yang mengajar kat sana..asalnya kete tu

 1,167 jumlah dibaca

Yihaaaa!!!

22 Mei 2009 Ibu Mifzal 2

Salam kat kengkawan semua…rasanya cam ibu skang makin jarang bukak blog ni..update apatah lg..mmg agak bizi..tp sbb utama gak sbb kat meja ibu x der komputer yg ada tenet..tp pas

 684 jumlah dibaca

Menan Mifzal

13 Mei 2009 Ibu Mifzal 8

menan ni x ingat la beli bila..tp yg pasti beli kat tesco.. let’s learn letters n sound menan keyboard ni lak..beli kat bidor..murah je.. “mifzal..bukan main nga kaki ya..”  621 jumlah

 621 jumlah dibaca

Koleksi Gambar

12 Mei 2009 Ibu Mifzal 3

Dek kerana kebelakangan ni ibu sibuk..so mmg jarang dapat update blog ni..so adalah gambar2 yg lum diupload..hehe..x de la banyak mana pun gmbarny jgk sbb ibu pun makin jarang tangkap

 658 jumlah dibaca