Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Update KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

lama x buat update utk KMA’s Giveaway..

untuk makluman kengkawan…ibu n blog KMA ni ada anjurkan 2 giveaway yg masing lg running ok..untuk makluman boleh klik link dibawah ni..

3rd KMA’s Giveaway
4th KMA’s Giveaway

ok…update untuk kedua2 giveaway tersebut :

@ 3rd KMA’s Giveaway

no. statistik pengunjung blog skarang adalah
20308
no. statistik pengunjung yang diperlukan
28208

* masih ada 7000++ kali lg visit kengkawan ke blog ini..ini akan cepat tercapai jika kengkawan selalu singgah ke blog ini..visit dikira dgn IP Address bukan pageview ya..!!..x per x lama lg tuh…kengkawan boleh..RM50.00 to giveaway n hadiah misteri tu menjadi misteri sehingga ada pemenang..insya Allah..x mengecewakan..

@ 4th KMA’s Giveaway

ok..untuk giveaway ni plak..sehingga 15 Oktober 2010 bagi Oktober’s Top Commenter skang diungguli oleh

SyUhAdA (20)

*masih ada 15 hari lg sblm berakhirnya bulan Oktober ni..sapa nak menang..kengkawan kena komen banyak2 tau..tp komen yg berkaitan je la dikira…entry lama2 pun leh komen jgk..tidak terhad pada entry terkini sahaja..RM50.00 & Sepack Jung Gong Detox..menanti pemenang..

good luck eh..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. ardinihumaira berkata:

    wahh.. hampir dah tu kak 😉

  2. SyUhAdA berkata:

    wah..
    xlme je lg nk smpai no tu~

    yes!
    syu top commentators stkat nie..
    hrp2 leh menang la..
    tp mggu dpn maybe jrg on9 dah kot..
    sbb dah nk exam..
    huhu~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge