Tak Suka Balik Lewat!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hmm…berkaitan nga entry seblm ni… Meeting Lagi!!

meeting td bermula kul 3.00 ptg….biasa la janji org melayu..konon start kul 3.00..tp sure lmbt gak..3.30 pun msh terkebil2 lg..menunggu tuan pengerusi mesyuarat dr Ibu Pejabat, Selangor..jauh dtgnya..patut la lmbt…

yg membuat ibu rs sedikit cuak..meeting tu x de kena mengena sgt pun nga unit ibu..tp bos suh masuh gak..last2 tercongok je la ibu mendengar bebelan derang…cam buang masa je kan..huhu..

selalunya opis hour kan sampai kul 5.00 ptg je…tp meeting lum abih lg…kul 6.00 ptg br abih..huhu..org x biasa balik lambat cam ni la..mula la panas punggung..mata duk tgk jam je..tp deme x paham2 jgk..duk ralit berbual..

dah la ada agenda lain plak lepas mesyuarat kat pejabat..derang nak gi tgk site plak..bos suh ibu ikut tp ibu dgn jahatnya melawan ckp bos..kata x mau ikut derang..hehe..ya la..dah la ptg dah…napa x bagitau awal..lgpun x de kaitan sgt nga keje ibu..malas la..ngan nak amik mifzal lg…eh..x suka la balik lambat…suka balik awal je..hehe..teruk tul ada staff cam ibu ni kan..ihik..

ps: hari2 balik awal pun suka…ahak…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. SyUhAdA berkata:

    yup…
    balik awal mmg bes~
    klau syu g kls,sehabis kelas je..
    trus nk blik..
    nk on9..
    haha~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge