Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tahniah Untuk Cik Nda & Suami


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Semalam ayah ibu ada telefon. Maklumkan, adik ibu yang di Labuan dah selamat bersalin baby girl. Alhamdulillah, senang adik ibu bersalin walaupun baru 1st time.

cute baby born

Welcome, baby girl.

Kisahnya, malam sebelum (23/2/2009), adik ibu ada mesej ibu tanya pasal air ketuban. Katanya dia rasa macam ade air keluar tapi bukan air kencing sebab tak ada bau. Ibu pesan suruh cakap dekat mak ibu sebab masa itu adik ibu itu dah ada kat kampung. So, malam 23/2/2009, adik ibu kena admit ward.

Pengalaman Bersalin

Dan, semalam, dalam jam 5.00 petang, masuk labour room di Hospital Pasir Mas, jam 6.45 petang dah selamat bersalin. Alhamdulillah, senangnya dan tak lama dalam labour room. Bukan apa, ibu risau jua. Sebab adik ibu ini jenis yg manja sedikit. Jenis yang tak tahan sakit. Mujur Allah permudahkan dia bersalin. Ya lah, dulu masa alahan pun sama macam ibu juga. Melepik 5 bulan. Keluar masuk hospital saja.

bayi baru lahir

Baby Girl.

Comelkan baby Balqis. Tahniah buat lenda dan Jani dengan kehadiran permata hati yang comel ini.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. alyyani berkata:

    tahniah! mifzal da dpt sepupu baru. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge