Happy 1st Birthday Mifzal


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

wishing

Happy 1st birthday to my lovely boy.

Alhamdulillah, esok bertarikh 28 Februari 2009, maka cukuplah umur hero ibu ini 1 tahun. Horrey! Anak ibu dah besar. Walau pun baru saja masuk 1 tahun tapi dah ada yang ingat Mifzal ini berumur 2 tahun. Hehe, badan besar.

Mifzal, Buah Hati Ibu Dan Abah

happy 1st birthday

Mifzal 1 Tahun.

Ibu dan abah gembira dan sangat bersyukur kerana Mifzal adalah anak ibu dan abah, ibu dan abah sentiasa berdoa Mifzal dikurniakan kesihatan yang baik, jadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat. Sayang ibu dan abah sentiasa ya!

Perkembangan Terkini

  • Berjalan memang dah expert, siap boleh lari-lari kalau ibu kejar. Selepas itu tak ada kerja lain lah, satu rumah Mifzall tawaf.
  • Berat belum timbang lagi sebab appoinment untuk cucuk setahun adalah pada 23 haribulan tempoh hari tapi ibu tak dapat pergi. Insya Allah, minggu ke 2 bulan 3 nanti baru nak pergi cucuk. Boleh lah tahu nanti berat Mifzal yang terkini.
  • Antara perkataan terkini yangdisebut oleh mifzal ialah ‘ejuk‘ = sejuk
  • Makin kuat menyusu dan makan. Bertambah selera.
  • Makin ligat dan telatahnya amat mencuit hati kami.
Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. fazilzura berkata:

    HAPPY BESDAY TO u
    HAPPY BESDAY TO u
    HAPPY BESDAY TO MIFZAL
    HAPPY BESDAY TO u …

    dari AKil and family…

    * semoga panjg umur, murah rezeki..

  2. Dayah berkata:

    saalm ziarah Ainey
    hepy besday Mifzal

    wijdan-m.com

  3. alyyani berkata:

    nak wish kat sini lak. HAPPY 1ST BIRTHDAY DEAR MIFZAL… semoga mifzal membesar dgn sempurna dan menjadi anak yg soleh kepada ibu dan abah…

  4. nasz berkata:

    happy first bthday ye mifzal. semoga menjadi anak yg soleh

  5. Tinie berkata:

    selamat hari lahir mifzal.
    dah besar pun..minta la adik kat ibu sbg hadiah hari jadi…wakakakaka

  6. KasiH berkata:

    Allah selamatkan kamoo…Allah selamatkan Kamoo..Allah selamatkan Mifzal Arsyad (tol ke eja?Sori ek kalo silap..) Allah selamatkan kamoo….dont be notty2 ok..Mwahh!!

  7. saveme_zero berkata:

    wahh…dah setahun yer mifzal. dah besar hahh. semoga mifzal menjadi anak yg bijak & soleh yer.

  8. viruspadu berkata:

    selamat hari lahir budak tecittttt

    😀 comeiii sungguh tauuuu

    moga jd anak yang baik

  9. D.O.U.B.L.E...S berkata:

    happy besday mifzal jgn nakal tau..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge