Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Demam

Hujung Minggu Yang Lesu 5

Hujung Minggu Yang Lesu

Assalamualaikum WBT & Salan Sejahtera Pagi hari Jumaat lepas, sudah menunjukkan tanda ibu tidak sihat. Mula-mula ibu ingat cuma demam selesema dan sakit tekak sahaja. Itu biasa ibu alami. Cuma kali ini bahagian rahang-leher sebelah kanan ibu membengkak. Tak lena tidur ibu malam itu.. Dah la susah nak bernafas, leher plak sakit. Pagi sabtu, ibu ke...

0

Alahai Kesian Anak Ibu

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Semalam, boboy dah mula menunjukkan tanda-tanda demam, batuk & selesema. masa amik dari taska, cikgunya ada bagitau yang boboy muntah masa nak tidur tengahari…alahai, kesian anak ibu. Gambar : Dalam x sihat tu, bola x tinggal, tgh layan kartun bola kampung musim ke-2, suhu diambil tika ini 38.0 degree celcius.....

0

Mifzal Arsyad Deman & Balik Kampung

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ni hari Khamis, 27 Oktober 2011. Dah sehari semalam Mifzal Arsyad demam on & off…bila diberi ubat demam, suhu badannya turun tapi selepas kesan ubat hilang, badannya panas balik.. risaunya hati ibu..kebelakangan ni, Mifzal Arsyad selalu tak sihat..sebulan sekali sure demak, batuk, selesema & lelah..kdg2 x cukup sbln dh...

0

Doakan Mifzal Arsyad Ibu Lekas Sembuh!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ini, ibu berkerja semula setelah bercuti semalam..ibu dan Mifzal Arsyad sama-sama tidak sihat..ibu selesema dan batuk, Mifzal Arsyad pula demam, selesema, batuk & lelah..kondisi Mifzal Arsyad teruk sedikit sbb ada lelah.. alhamdulillah..selepas mendapat rawatan dari klinik panel dan klinik kerajaan, lelah dan demam mifzal beransur ok..cuma skang masih batuk...

3

Hati Seorang Ibu Yang Risau

Assalamualaikum WBTS & Salam Sejahtera sebenarnya Mifzal Arsyad dh start demam hari sabtu lepas..tapi demamnya kejap ON & OFF, but sejak semalam demamnya dah ok..suhu badannya kembali normal… TAPI, masa ambil Mifzal Arsyad dari taska, cikgunya bagitahu yang Mifzal muntah.. batuk dan selesema makin teruk…mmg masa demam ari sabtu tu ada batuk n selesema BUT...

Risaunya Hati Ibu :  Mifzal Arsyad Demam 1

Risaunya Hati Ibu : Mifzal Arsyad Demam

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Demam Mifzal Arsyad dari hari sabtu ON & OFF, bila diberi ubat demamnya kebas..pastu start nak panas balik..w/pun panas badannya x de la tinggi seperti demam panas tp hati ibu tetap risau…tambah2 hari Jumaat ni, ibu akan ke KL sbb ada kelas… Mmg kalau ingat balik cam kebetulan plak..setiap kali...

0

Demam Rindu

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pagi td, selepas subuh lagi, ibu dh drive ke Tg. Malim untuk menaiki bas ke KL…tujuannya sbb ibu ada discussion dgn member’s group projek khidmat masyarakat utk subjek teras kat UUM…lama dah x naik bas..mcm2 perasan ada..hehe..1st time naik bas 2 tingkat n 1st time jejak kaki ke Puduraya setelah...

Demam & Selesema 0

Demam & Selesema

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Iklan jawatan kosong masih ada 2 lg yg blm dibuat entry..x pe la..kalau ada ms ibu buat entry pg esok..kena guna PC buat br best!! Kalu guna BlackBerry adalah leceh utk bubuh gambar n add link bagai..lg pun ibu rs x larat sbb demam.. Hari ni n esok ibu dpt...