Mifzal Arsyad Deman & Balik Kampung


Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

Hari ni hari Khamis, 27 Oktober 2011. Dah sehari semalam Mifzal Arsyad demam on & off…bila diberi ubat demam, suhu badannya turun tapi selepas kesan ubat hilang, badannya panas balik..

risaunya hati ibu..kebelakangan ni, Mifzal Arsyad selalu tak sihat..sebulan sekali sure demak, batuk, selesema & lelah..kdg2 x cukup sbln dh kena balik..sejak hantar ke Taska Permata tu mmg kerap x sihat..ya lah dulu duk nga pengasuh..probability nak berjangkit demam tu tipis..tp skang dah bergaul nga ramai budak2 lain..sorang demam..yg lain berjangkit lah.. x yah kata budak2, cikgu2 pun boleh terkena sama..apatah lg Mifzal Arsyad yg antibodi yg x kuat ni..huhu..

Hope demam kali ni x lama..doakan Mifzal Arsyad kembali sihat ya..

petang ni pula, if x de aral, kami sekeluarga akan pulang ke kampung halaman ibu di Pasir Mas, Kelantan untuk meraikan majlis kesyukuran perkahwinan adik ibu, ije..esok dh majlis nya..tp kami x dpt balik awal sbb abah Mifzal kerja hari ni..lepas hari mengajar baru boleh balik..

Bila nk berjalan jauh ni n anak pulak demam, hati makin rs berat..semoga pejalanan pergi n pulang kami selamat..

“Adik, lekas sembuh ya sayang, ibu dan abah sayang adik”

Ps : dlm tengah lena tu..tetiba dengar Mifzal nyanyi lagu Negaraku, aduhai..sempat mengigau anak ibu ni..

boboy demam

Posted from WordPress for Android

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge