Tag Dari Mama Adam

dapat tani dr mama adam or ryn tokei baju…hehe..ingat x der yang nak tag ibu..upernya ada gak yg sudi disaat kerajinan ibu menjawab tag skang ni..okay la..meh kita jawab tag..


1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja (kalau ada 2-3 pun, masukkan sekali).

:: ini la beg keje ibu..beg shopping ibu..beg buh baranng2 mifzal jgk.. ::

2. kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public…:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

:: ini la ghuper dlm beg keje ibu..semua benda ada..nak apa..ckp je..hehe ::

:: bekas susu mifzal pun ada bwk pi keje..ini kes lupa nak kuarkan..nsb baik..pampers mifzal x de..kalau x mmg lengkap la beb ibu ni.. ::4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewa nya pada beg itu pada anda.
:: kenangan manis? x der kot..sbb..besa je..kalau beg ni ori anna sui..mmg manis la.. ::

5. sila tag 10 orang yang lain

:: rasa cam ramai dah yg buat tag ni kan..tp x per..nak kasi kat ::
:: zie ::
:: suelly ::
:: kak ai ::
:: tinie ::
:: jue ::
:: chekuna ::
:: sesapa yang lawat blog ibu ni..sila wat tag ni ya.. ::

 465 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

2 Comments

  1. to bed : hahaha..mmg mmcm2 dlm beg tu..kotak inai tu aku amik nga mil aku..byk dia belia ms buat umrah dulu..aku amik tp lum pakai2 lg..haha..buku bank tu bukan apa..senang nnt disaat memerlukan..ahaks..

  2. kita ni dah jadi mak kan…mmg konpom byk rete dlm beg kita…rata2 sume bwk beg besokan…menariknya dlm beg ko ni ainey ada kotak inai aku tgk…ate pakai inai ke? lagi satu buku tabung haji tu same cam aku….segala buku bank ade dlm beg…heeeeeehee

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*