Mifzal Arsyad’s Look A Like Meter


hehe…cam Mama Nia & Mama Luqman gak..ibu pun nak cuba gak la Look-A-Like Meter ni..cemana? mifzal banyak ikut muka sapa? ihik..

:: yang ni dah buat lama dah..gambar masa mifzal umur 4-5 bulan..kalau x silap ibu ::


:: yang plak..baru buat td..ihik…wah..sama ikut muka ibu 10%.. ::

apa2 pun..mifzal tetap kesayangan ibu & abah…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Bed berkata:

    mmg mifzal ikut ibu dieeeeeeee…..tidak syak lagi coz ainey mmg ibu mifzal…kahhhhhh

    takpe sejuk sikit org kata….

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zura : org ckp anak lelaki byk ikut ibu..anak pompuan byk ikut abah..mungkin ada betulnya jgk

    to mamadira : ihik..pipi tu dr kecik tembamnya..

  3. strawberi @ mamadira berkata:

    mifzal pipi tembamnye…

  4. fazilzura berkata:

    sama ler kite ainey.. Akil pun muke tgh2..

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zie : adek?…ihik..aku pun teringin..tp nnt la dulu..bah mifzal suh hold dulu..hehe

  6. ZiE berkata:

    semakin besar makin nampak wajah ko la ainey… mifzal nampak mcm dah besar sgt la ainey dah leh ada adek… kan mifzal kannnnn

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge