Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Senarai Peserta Keluarga Mifzal Arsyad Giveaway


:: Sticky Mode :: Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
alhamdulillah..ada jgk sambutan giveaway yg ibu anjurkan ini..so..kat sini ibu akan listkan nama & link peserta-peserta KMA Giveaway ( update terkini – 28.02.2010 / 11.08 pm )

ps : jika ada penyertaan yg tertinggal..please remind me…tq

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


13 Responses

  1. ?sofiYy khanYm z.khan? berkata:

    Salam..
    akak..
    name follower saye tsufieharis ye..

  2. LYaFRINA berkata:

    alhamdulillah.. ada tsenarai dlm list di atass

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    kakngah –> maaf sbb blm berkesempatan lg nak jenguk link yg diberi..skang ni sgt bz..tp insya Allah..sy cuba utk review link secepat mungkin..

  4. kakngah berkata:

    nama kite xder pulak dlm list..
    submit skali lg eh….

    http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  5. HanaGracabelle berkata:

    hi ibu..sy pun dah join giveaway ibu, tp nak bgtau awal2, buat masa ni, ibu mmg xdpt tinggal ape2 komen kat entry tu..ade sikit masalah kat bahagian komen blog sy. ni linknya:

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    cik wa —> tq sudi join tp..sy x dpt nak tinggalkan komen di entry cik wa la..ada beberapa syarat cik wa x penuhi..

    1) blm jd follower
    2) silap post link penyertaan di entry lain..

    tolong update semula..n remind me again k..tq

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Nida —> salam..ok..sy dah review dah..gud luck ya..

  8. Nida berkata:

    Salam ibu.. saya dah join contest ni… comment dan link saya ada di n3 Keluarga Mifzal Arsyad Giveaway…. tq

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge