Senarai Peserta Keluarga Mifzal Arsyad Giveaway

:: Sticky Mode :: Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
alhamdulillah..ada jgk sambutan giveaway yg ibu anjurkan ini..so..kat sini ibu akan listkan nama & link peserta-peserta KMA Giveaway ( update terkini – 28.02.2010 / 11.08 pm )

ps : jika ada penyertaan yg tertinggal..please remind me…tq

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

13 Comments

  1. kakngah –> maaf sbb blm berkesempatan lg nak jenguk link yg diberi..skang ni sgt bz..tp insya Allah..sy cuba utk review link secepat mungkin..

  2. hi ibu..sy pun dah join giveaway ibu, tp nak bgtau awal2, buat masa ni, ibu mmg xdpt tinggal ape2 komen kat entry tu..ade sikit masalah kat bahagian komen blog sy. ni linknya:

  3. cik wa —> tq sudi join tp..sy x dpt nak tinggalkan komen di entry cik wa la..ada beberapa syarat cik wa x penuhi..

    1) blm jd follower
    2) silap post link penyertaan di entry lain..

    tolong update semula..n remind me again k..tq

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*