Semakan Keputusan e-Gtukar Sesi Januari 2013


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sepatutnya, keputusan permohonan e-Gtukar diumumkan pada 21 Oktober 2012, namun atas sebab teknikal keputusan Pertukaran Guru Antara Negeri dan Bahagian Sesi Januari 2013 akan diumumkan pada 03 November 2012 iaitu pada hari ini. Keywords yang masuk pada hari ini pun ke blog ini, banyak berkisarkan semakan keputusan e-Gtukar ini.

semakan keputusan e-gtukar

So, ibu share kan, link untuk semakan tersebut.

Semakan Keputusan Permohonan e-Gtukar Sesi Januari 2013

Note : pastikan membuka link ini dengan menggunakan Internet Explorer ya.

Sesi ini, Abah Mifzal tak ada buat permohonan sebab dah dapat pindah bagi sesi yang lepas, bagi peluang guru lain-lain pula..mungkin tahun depan apply lagi. Adik ibu, yang juga seorang guru di Johor, turut ada memohon pertukaran bagi sesi Januari 2013, harapan ibu, agar keputusan semakannya membawa berita gembira. Kesian, bila duduk berjauhan dengan keluarga. Adik di Johor, suaminya pula di Pahang, lebih-lebih kesian lagi pada anak saudara ibu, Aleesya. kecil-kecil dah kena ikut ibunya merantau.

aleesya

ps : geram plak nak cubit pipi aleesya ni…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Hafizul berkata:

    wahhh tembamnya pipi..bak sini sikit uncle nak picit..hahaha..emm biasa la bila dah dua-dua berjauhan…emm tak sanggup nak pisah dgn anak…mujur tak dapat kerja jauh..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kalau Dah Rezeki Tak Kan KemanaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge