Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam Tahun 2013


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Belum pun masuk tahun 2013, tapi ibu dah tak sabar nak tahu tarikh pembayaran gaji bagi tahun hadapan. Bab duit dan gaji ni memang teruja untuk ambil tahu. Tarikh-tarikh pembayaran gaji ni pada ibu sangat penting untuk ibu gunakan bagi membuat bajet bulanan untuk tahun 2013 nanti.

tarikh bayaran gaji kakitangan awam 2013

ps : Untuk cetak jadual ini, boleh ‘right click & save as’ terlebih dahulu.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. nana berkata:

    kata gaji 18/12/2013 sampai sekarang tak adapun
    pdrm pun hari ini ker

  2. montana berkata:

    gaji gaji gaji….style

  3. hairulafiz berkata:

    dengan adanya jadual gaji ni blehlah merancang kewangan
    Jom baca entri di blog hairulafiz : Lego pertamaku….My Profile

  4. pahan berkata:

    mcm akhir je bulan january tu kan.hehe
    Jom baca entri di blog pahan : Versi 18X — Update paling menarik dari blog walking #5My Profile

  5. ajumohit berkata:

    tq for sharing ibu, boleh inform my sister ni 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : Tonton Adam Dan Hawa Episod 41 ~ 44My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge