Selamat Pengantin Baru Ros Maizan & Sauffe


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu ada cerita dlm entry “Mifzal Arsyad Demam & Balik Kampung” mengenai majlis perkahwinan adik ibu..

Alhamdulillah, adik ibu ije (Ros Maizan) dan pasangannya Sauffe telah selamat melangsungkan perkahwinan mereka. Majlis akad nikah pada hari Jumaat (28/10) dan majlis kenduri kesyukuran perkahwinan pada hari Sabtu (29/10). Tahniah buat kedua-dua mempelai..semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Ibu x smpat ambik byk gmbar..yg ada dlm phone ni cuma gambar selepas akad nikah..nnt dpt gambar dr adik ibu tu, ibu akan kongsi kan di blog utk diabadikan 🙂 majlis pekahwinan adik ibu ni meriah sket, ibu dulu simple je..hehe

Penat menguruskan majlis kenduri masih belum hilang tp rs sgt lega sbb majlis dpt berjalan dgn lancarnya.

Ps : tinggal 3 lagi adik2 ibu yg masih bujang 🙂

selamat pengantin baru

Posted from WordPress for Android

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge