Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana …


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

td ibu bukak geng blogger..sblm ni jarang sgt  bukak segmen forum..tetiba terpandang post blogger BEN ASHAARIpasal projeknya menjelajah blog..bagus sgt sbb ada blogger2 yg otai yang nak tolong blogger baru cam ibu ni..utk naikkan trafic..ok la..ibu sgt2 sokong niat suci Ben Ashaari

wah..ibu sangat  teruja pulak..

ok..ok..

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARIkerana …
1). saya mula berblog sejak tahun 2008, tp walaupun dah 2 tahun berblog..tp nmpak cam baru lagikan..sbbnya x ramai sudi singgah sini..(pada yang sudi ibu ucapkan terima kasih banyak2)..harap2 kalau ben sudi jelajah blog ni..dapat la menaikkan lagi traffic n menambahkan follower blog ibu yang x seberapa
2). sgt2 menghargai jika Ben sudi mengomen apa yg masih kurang pada blog ini untuk penambahbaikan.
3). blog ibu ni lebih kepada cerita2 personal ibu dan keluarga..lebih2 lagi cerita mengenai anak ibu MIFZAL ARSYAD. suka untuk ibu berkongsi cerita-ceriti keluarga ibu dengan kawan blogger.
4). ibu suka juga berkongsi mengenai info2 ttg internet, blog, dan sebagainya..tp entry tersebut blm banyak lg..insya Allah..ada kesempatan ibu akan tambah lg entri nya.
5). ibu nak jd blogger tegar…(kalau boleh n insya Allah)…hehe…ni kena rajin update blog la kan..
so pada sesiap yg nak blog dijelajahi oleh Ben..boleh klik link dibawah.
:: ni link blog BEN ASHAARI…sila klik untuk maklumat lanjut ::

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Kujie —> waalaikumussalam..selamat pg, terima kasih sudi singgah sini..

  2. Kujie berkata:

    assalamualaikum…selamat pagi

    direct dtg dari rumah Ben..dia suruh dtg sarapan kat sini..hehehehe

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> tq bed

    suhida —> td aku silap paste link blog ben ashaari..kau tgk la..blog dia..banyak tip2 yg leh dpt kat sana..

    ben ashaari —> terima kasih ben..sy sgt2 hargainya

    cikgu isza –> sorry cikgu, mungkin sy terlepas pandang kunjungan ..insya Allah..moga kita sama2 maju dlm dunia blogging ni..

  4. cikgu isza berkata:

    salam,
    saya ader berkunjung ke sini..
    mungkin ibu x sedari..
    semoga kita sama2 maju dalam dunia blog ini 🙂

  5. suhida berkata:

    sape ben tu ainey?kekekeke…takleh masuk link dia pun..

  6. mamashasha berkata:

    gud luck ainey..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge