Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rindu Blog Dan Menunggu Hadiah Istimewa


Huhu, baru sehari ibu tak update blog, ibu dah rasa macam nal mengelupur. Konon, nak berhenti berblog? Hentikanlah angan-angan itu. Ibu ini dah admitted sudah dengan dunia bloggin ini. Tak update sehari pun dah gila bayang. Haha, macam bercinta dengan blog pula kan. Macam mana lah,  ibu boleh dapat idea nak stop blogging sekejap? Haha, gelakkan diri sendiri. Keadaan ibu sekarang memang ibu rindu blog dan menunggu hadiah istimewa.

 

Rindu Blog dan Menunggu Hadiah Istimewa

Ibu memang suka macam ni tau!, Ibu ini jenis yang susah juga  hendak istiqamah. Sebenarnya, akhir-akhir ini memang ibu seakan hilang mood hendak update blog. Tetapi,  untuk terus tinggalkan dunia blogging ini rasanya belum sampai masanya lagi kot. Agaknya, rehat sekejap boleh lah lan. Tapi kan, itu pun tak boleh lama. Sehari pun dah tak tahan ini rindu blog ini. Huhu.

Sebenarnya juga, ibu nak cerita tentang apa yang buat ibu hilang mood akhir-akhir ini? Ia adalah disebabkan hadiah istimewa ibu tak kunjung tiba lagi. Hadiah istimewa sempena ulang tahun kelahiran ibu. Hari lahir ibu dah berlalu tetapi hadiah masih tak kunjung tiba. Sabar, sabar, terpaksa pujuk hati.

Al-kisahnya, petang semalam ibu dan Abah Mifzal pergi ke kedai. Kononnya, hendak lihat si hadiah ini. Kot-kot sudah ada di kedai. Malangnya, sekali pergi lihat, hadiah belum ada. Katanya, belum ambil lagi dari kilang. Namun, salesman kedai itu maklumkan yang si hadiah ini sudang sedia. Cuma mereka tidak cukup kakitangan untul pergi ambil di kilang. Apakah!! Katanya, ramai kakitangan mereka sudah bercuti awal bulan puasa ini.  Ini yang buat ibu bengang dan tak puas hati. Boleh pula begitu. Huhu.

Hadiah Istimewa

Tempoh hari, dia janji dua minggu boleh dapat!! Eh! Eh! Alahai. Tepuk dahi ibu, Patut tak siap lagi, sebab belum cukup 2 minggu. Semalam baru 1 minggu 2 hari. Aduhai, baut malu sahaja ibu ini. Sendiri yang tak sabar, nak salahkan orang lain pula. Hahaha. memang la..semlm lum cukup lg 2 minggu..br 1 minggu 2 hari je..huhu…pe la..ibu yg terlebih x sabar sebenarnya..tp smlm pun x de la pegi semata2 nak tgk si hadiah tuh..tp ada urusan lg kat kedai tuh..hehe…dek kerana salesman tuh janji selewat2nya hari selasa or rabu depan ni akan dpt si hadiah tu..so hati ibu berbunga riang kembali la..tp masih rs cam x sabar ni…camne?

bila hati ada rs gembira hari ni..tu yg update blog tuh…hehe…jgn bosan eh korang..asyik duk citer psl si hadiah ni je..korang nak tau apa hadiah nya? hmmmm..tunggu la bila ibu dah dapat nnt ibu update..hehe…

buat ms ni..korang layan gambar 2 ni dulu…

:: kek birthday 10/08/2010::

:: menu 1st day buka puasa..semua rembat dr bazaar ramadhan..hehe ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @~~ciklinn~~

    tu la pasal..kdg dtg mood M tu yg payah tuh..semua benda jd malas nak buat..huhu

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @fazilzura

    hehe..ha ah..sehingga menjilat jari..eh amik tagline KFC lak..hehe

  3. ~~ciklinn~~ berkata:

    sedappnyerr kek…

    mmg kadang2 ciklinn pun tak tau nak hapdet apa kat blog n kdg2 penyakit M menyerang.. heheheh

  4. fazilzura berkata:

    FUYOHHH… sgt sodap itu kek uhhuuhuhhu…

    emmm pe le hadiah yg excited bangat tu yek ..

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ardinihumaira

    hehe…mmg best rsnya..blueberry lg..

  6. ardinihumaira berkata:

    wahhhhhhh.. kek bday tu sangat spesel 😀 best2

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mamashasha

    hehe…bed..tunggu n lihat eh!!..

  8. mamashasha berkata:

    sedapnye kek…celebrate kat mana tu?
    ainey blh tak aku teka…hadiah tu kerete baru….hheehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge