3D Puzzle Untuk Mifzal Arsyad


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

minggu lepas, ada salegirl dtg jual 3D puzzle ni kat opis ibu…ibu mmg suka nga puzzle2 ni…anak ibu pun suka selalu jgk belikan puzzle yg biasa tu utk boboy…boboy mmg suka main puzzle walaupun yg menyiapkannya ibu lah..boboy leh kepada tukang sepahkan puzzle..hehe

3D puzzle ni harganya RM25.00 satu…promosi ms minggu lepas…harga asal dlm RM60.00 rasanya…beria jugak la salegirl tu pujuk ibu beli satu lg…katanya sbb murah kan…masalahnya..salegirl tu dtg wrong timing…org mai la time gaji dah masuk…br leh sambar lebih…hehe…

image

image

image

ps : abaikan corak2 atas meja tu ya…itu adalah hasil kekreatifan anak teruna ibu tu..pantang dpt marker pen…terus jd seorang yg sgt2 kreatif…

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. saiful berkata:

    saya menjual 3D puzzle berbentuk rekaan bangunan seluruh dunia. Sila lawat laman web kami

  2. eiela berkata:

    dulu-dulu memang suka main puzzle.
    Jom baca entri di blog eiela : Nona Serikaya Keluarga AnnonaceaeMy Profile

  3. titan berkata:

    bagusnya..ni yang rasa nak start main gak plak..
    Jom baca entri di blog titan : Eyriqazz vs Denaihati – Part 2My Profile

  4. puanbee berkata:

    betul , sales girl suka datang kat kita salah time , time org semput2 tu lah dia nak jual itu ini
    Jom baca entri di blog puanbee : Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh MalaysiaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge