3D Puzzle Untuk Mifzal Arsyad

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

minggu lepas, ada salegirl dtg jual 3D puzzle ni kat opis ibu…ibu mmg suka nga puzzle2 ni…anak ibu pun suka selalu jgk belikan puzzle yg biasa tu utk boboy…boboy mmg suka main puzzle walaupun yg menyiapkannya ibu lah..boboy leh kepada tukang sepahkan puzzle..hehe

3D puzzle ni harganya RM25.00 satu…promosi ms minggu lepas…harga asal dlm RM60.00 rasanya…beria jugak la salegirl tu pujuk ibu beli satu lg…katanya sbb murah kan…masalahnya..salegirl tu dtg wrong timing…org mai la time gaji dah masuk…br leh sambar lebih…hehe…

image

image

image

ps : abaikan corak2 atas meja tu ya…itu adalah hasil kekreatifan anak teruna ibu tu..pantang dpt marker pen…terus jd seorang yg sgt2 kreatif…

Posted from My Samsung Galaxy Note

 722 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*