Promosi Blog


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ok..ibu dah janji nga kawan2 ibu nak tolong promotekan blog2 derang..kawan-kawan ibu ni masih sgt2 baru dalam dunia blogging..apa kata kita support derang ya..

ok…blog pertama yg ibu nak promote kan..ialah blog kawan baik ibu..n..kami sgt2 la rapat..berkawan dr matrik lg..masa tu kami sama belajar di IIUMC, Jalan Pantai Baru, KL..sampai la masuk main camp di Gombak n persahabatan tu masih utuh sampai skang walaupun jarak memisahkan kami…
kawan ibu ni berasal dr Sarawak Bumi Kenyalang..n skang ni mengajar di negeri asalnya…

ini blog kawan ibu.. Ziela

:: ini blog personal ziela la ::

:: ini plak blog sek tmpt kawan ibu ni mengajar SK Sundar, Lawas ::

jom kita singgah ke blog ziela n supportnya untuk terus maju dlm dunia blogging ini..

Blog kedua yang ibu nak promote ialah blog kawan sekerja ibu..ini pun masih baru juga dlm dunia blogging ni…presenting Blog NORMALA…ini pun blog personal..nak tau apa yg ada di situ..jom sama-2 singgah

:: ni la blog normala ::

jom kawan2..mari kita support kawan-2 kita yang baru2 berjinak nga dunia blogging ni..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    zura —> bukan ben no dua. la..tp ben 10..haha…aku x buat segmen jelajah..aku promote kan blog kawan aku..je..kau nyer blog dah femes

    jue —> selalu terjah jue..hehe

  2. -:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- berkata:

    hehe.. nnt terjah zafran babyandkids ekk..

  3. fazilzura berkata:

    wah ni BEN ASHAARI ke 2 ni ..

    blog ku bile ko nk terjah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge