Pejabat Itu Tak Ada Orang Ke?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

aduhai..dari pagi sampai la ke petang..ibu menelefon bahagian kewangan, Ibu Pejabat tapi tak berangkat..pelik..dalam berpuluh-puluh staff kat situ..tak kan sorang pun x de…kalau ya pun ada program…sepatutnya seorang staff kena gak ada kat pejabat untuk layan panggilan n etc..

letih dah mendail no telefon dari pg td..hati pun jd panas ni..dah la ibu nak tanya pasal berkaitan gaji..dah 7 bulan gaji ibu tak naik2 ni apa pasal..staff lain kt opis ibu ni semua dah menerima kenaikan tahunan. hanya ibu je yg belum..patut kenaikan dari bulan 4 lagi..mmg la kenaikan tu x banyak..tp bila dikumpul beratus2 la jugak..

hish..geram ni..kalau kat daerah ni..kami mmg mendapat arahan tak boleh biarkan opis kosong x de staff masa waktu pejabat..even ada program, wajib seorang staff stay utk jaga pejabat n layan panggilan or respondan yg datang….dah la kat daerah ni staff nya sket sgt..kalau time cuti raya, kena atur betul cuti supaya opis x kosong..

ps : bengang lagi ni tak hilang ni..haish..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Hafizul berkata:

    Hahaha…Ambik jer telefon tu buang laut..buat sarang udang…
    Jom baca entri di blog Hafizul : Anak Anugerah Terindah Dalam Pondok KecilMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge