Panjang Tak Bulu Mata Mifzal Arsyad?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

panjang x bulu mata Mifzal Arsyad? bagi ibu agak panjang la untuk anak lelaki..hehe..bulu mata ibu pun x sepanjang ini..masa mengandungkan Mifzal Arsyad dulu, ibu sentiasa berdoa agar anak dlm kandungan menjadi anak yang baik dan soleh serta ada bulu mata yang panjang dan lentik macam Abah Mifzal Arsyad…hehe..sempat gak selitkan doa nak ikut gen abahnya..hehe…sbb apa? sbb ibu suka tgk mata yang punya bulu mata yang panjang dan lentik..kalau anak perempuan lg comelkan..

ps : tang hidung je ikut gen ibu..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. titan berkata:

    hoho..panjangnya. pakai baja apa nih..
    Jom baca entri di blog titan : Jual air jus buah, dapat RM500 sehari.My Profile

  2. puanbee berkata:

    heheh panjang2 .. bee tk teringat nak doa utk bulu mata tu hehehe .. tapi anak2 bee bulu mata memang panjang2 ikut ayah depa gak
    Jom baca entri di blog puanbee : Nak Bercuti Di PenengMy Profile

    • hehe..anak perempuan lg comel bila bulu mata panjang…maknanya gen bulu mata panjang ni dominan la kan..hehe..kebiasaanya anak lelaki byk ikut gen ibu n anak perempuan plak byk ikut gen ayah..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge