Lega Dah Bayar Yuran Semester Januari 2012/2013

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baru balik dari Tanjung Malim, ada urusan di Bank Islam…urusan membayar yuran UUM bagi semester 2012/2013…alhamdulillah..sgt lega bila yuran dapat dilangsaikan..mujur masih ada rezeki utk meneruskan pengajian..pening juga utk mencukupkan duit yuran tu..almaklum lah hampir mencecah RM2000..mujur ada yg tolong top upkan..hehe..terima kasih pada Abah Mifzal Arsyad dan adik ibu, ije.

Sebenarnya..ibu kurang menyediakan tabungan bagi yuran semester ini, kerana ibu amat confident permohonan PBU JPA tempoh hari berjaya, tapi sebaliknya pula yg terjadi…entahlah dah nasib gamaknya menjadi mangsa keadaan..hmm..

Ibu ambil 5 subjek untuk semester ini..hope dpt cover semua n dapat result cemerlang mcm sem2 sblmnya..risau lah if CGPA turun lg…sem lepas dah turun..sem ni kena struggle la nak naikkan balik..

Semester ini juga, ibu ambil keputusan untuk berulang je dari Sungkai ke Kuala Lumpur pada hari yang ada kelas..mujur jadual kelas ibu semester ni x la penuh sgt..x de kelas malam..suka sgt..sbb dah 2 sem dah kelas sampai kul 12 malam..x lalu der nak dgr lecturer duk bercakap kat depan sbb mata dah mengantuk…sem ini kelas ibu bermula dari kul 8.00 pg – 6.30 ptg..fuhh..lega sket..

harapan ibu cabaran sem ni x ler sehebat cabaran sem lepas…dan semoga ibu dapat atasi segala rintangan yang menghalang…aaminn..

ps : kalau tambah sket duit yuran tu dah leh beli Samsung Galaxy Note dah..haha ada hati..nak byr yuran pun terkial2…hehe..saja berangan..oleh itu dari skang ibu kena lah start menabung utk yuran sem depan plak..huhu

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1568 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge