Lega Dah Bayar Yuran Semester Januari 2012/2013


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baru balik dari Tanjung Malim, ada urusan di Bank Islam…urusan membayar yuran UUM bagi semester 2012/2013…alhamdulillah..sgt lega bila yuran dapat dilangsaikan..mujur masih ada rezeki utk meneruskan pengajian..pening juga utk mencukupkan duit yuran tu..almaklum lah hampir mencecah RM2000..mujur ada yg tolong top upkan..hehe..terima kasih pada Abah Mifzal Arsyad dan adik ibu, ije.

Sebenarnya..ibu kurang menyediakan tabungan bagi yuran semester ini, kerana ibu amat confident permohonan PBU JPA tempoh hari berjaya, tapi sebaliknya pula yg terjadi…entahlah dah nasib gamaknya menjadi mangsa keadaan..hmm..

Ibu ambil 5 subjek untuk semester ini..hope dpt cover semua n dapat result cemerlang mcm sem2 sblmnya..risau lah if CGPA turun lg…sem lepas dah turun..sem ni kena struggle la nak naikkan balik..

Semester ini juga, ibu ambil keputusan untuk berulang je dari Sungkai ke Kuala Lumpur pada hari yang ada kelas..mujur jadual kelas ibu semester ni x la penuh sgt..x de kelas malam..suka sgt..sbb dah 2 sem dah kelas sampai kul 12 malam..x lalu der nak dgr lecturer duk bercakap kat depan sbb mata dah mengantuk…sem ini kelas ibu bermula dari kul 8.00 pg – 6.30 ptg..fuhh..lega sket..

harapan ibu cabaran sem ni x ler sehebat cabaran sem lepas…dan semoga ibu dapat atasi segala rintangan yang menghalang…aaminn..

ps : kalau tambah sket duit yuran tu dah leh beli Samsung Galaxy Note dah..haha ada hati..nak byr yuran pun terkial2…hehe..saja berangan..oleh itu dari skang ibu kena lah start menabung utk yuran sem depan plak..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


12 Responses

  1. mira berkata:

    * kelas bp kali sebulan? igt nk smbng jugak. . tp xtau nk pilh u mna yg sesuai ~~

  2. mira berkata:

    ibu. . nk tanya. . ibu amik pjj uum klas bp ari sebulan?modul dlm bm or bi?

  3. Mama Murai berkata:

    takpelah ibu, orang tua-tua kata, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. Belajar itu yang lebih penting, walau bukan untuk masa depan, tapi untuk ilmu peribadi.
    Jom baca entri di blog Mama Murai : ini blog yang saya bacaMy Profile

  4. titan berkata:

    ehh, belajar lagi rupanya..
    Jom baca entri di blog titan : Intensif tunai dari Mamamurai.comMy Profile

  5. mommyYen berkata:

    wah,gud luck ye dear..sama la kita,sedang bertungkus lumus dgn study..
    Jom baca entri di blog mommyYen : exam dah tamat dan esok cuti-cuti M’sia..yeay!!My Profile

  6. puanbee berkata:

    ibu banner google + tu cantiklah ambik kat mana ?
    Jom baca entri di blog puanbee : Nak Bercuti Di PenengMy Profile

  7. puanbee berkata:

    wah dsyat lah ibu sambung belajar lagi , tabik springgg kat ibu .. moga berjaya dalam semua apa yang ibu kerjakan ..
    Jom baca entri di blog puanbee : Nak Bercuti Di PenengMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge