Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: September 2011

Video Pra Perkahwinan Nabil Dan Nazira 1

Video Pra Perkahwinan Nabil Dan Nazira

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu tgk video ni kat blog yanmie online…kreatip jugak depa wat video pra perkhawinan ni…kelakar pun ya jgk..so ibu nak share la kat sini..jom tgk.. Sumber : Nabil & Zira :: save the date from lhmediatv on Vimeo & Yanmie Online majlis perkahwinan nabil dan zira akan diadakan pada 2 Oktober 2011...

0

My Idola

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu anak jati Kelantan w/pun kini telah merantau ke negeri orang dan ibu sangat bangga kerana Kelantan Tanah Sekebun Bunga mempunyai seorang Menteri Besar yang cukup ‘humble’ dan tinggi ilmu agamanya. Tok Guru tak segan silu pun makan nasi bungkus dan minum air mineral je..makan pun bersila.. ini pula gambar...

0

Hanya Logo Halal JAKIM Yang Sah Digunakan Berkuatkuasa 1 Januari 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu tersangat2 la setuju bila mana, pihak Jakim dah umumkan yg hanya logo Jakim sahaja yang dibenarkan untuk digunakan. Bukan apa..kita selalu keliru untuk memilih terutamanya makanan kerana terdapat pelbagai bentuk logo halal dari dalam mahupun luar negara. so bila Jakim dah standardized penggunaan logo ini, amatlah bagus dan boleh...

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Diambil Tindakan Oleh SKMM 0

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Diambil Tindakan Oleh SKMM

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu baru baca blog Anatasyea pasal penghina Islam iaitu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara telah diambil tindakan oleh SKMM @ Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia. SKMM telah berjaya mengesan individu yang berselindung di sebalik nama Makcik Hajjah ni..dipercayai individu ini berada di Sweden. SKMM juga telah berjaya mengumpul maklumat keluarga individu...

0

Tension!! Kena Saman Trafik Lagi.

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai…kena saman lagi..ingatkan..lepas pakai keta kecik ni x de la kena saman trafik dah..ya la sbb dah x berani dah bawak laju..masa bawak keta besar sket..ambik ko..10 saman trafik berjumlah RM3000.00 terpaksa ibu bayar.. kali ni keta kancil ni terkena jugak saman trafik..tp mmg ibu akui lah..salah sendiri..bukan saman laju...

0

Ada Tak Yang Sudi?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera :: utk lebih jelas, sila klik pada gambar ::   apa motip gambar statistik kat atas ni? bukan nak menunjuk ke apa ke..cuma nak tanya kengkawan..agak-agak ada tak yang sudi nak beriklan dengan blog Ibu Mifzal Arsyad™ ? dengan trafik mingguan seperti gambar di atas? Jika ada yang sudi..ibu sebagai pentadbir...

0

iPhone 5 Bakal Dilancarkan Pada 4 Oktober 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sekarang ni..org tengah sibuk duk perkatakan tentang iPhone 5. Apple dah umumkan yg iPhone 5 akan dilancarkan pada 4 Oktober 2011 melalui sidang akhbar yang akan di adakan di Cupertino, Calif. Pada jam 10 a.m waktu tempatan. Dalam sidang akhbar ini akan dijangka dilihatkan model sebenar iphone 5. iPhone 5...

0

Empire Tower Shopping Gallery Subang Meletup (Empire Subang Explode)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tengah blogwalking blog  YanMie Online..terkejut tgk gambar bangunan Empire Tower Shopping Gallery Subang Meletup (Empire Subang Explode)…huhu..cemana la keadaannya..hanya org yg ada dlm situasi tu je leh rasa…sure cemas sgt2 kan.. ibu nak kongsi gambar2 bangunan tersebut setelah letupan yang ibu ambil dari blog YanMie Online SUBANG JAYA: Two people...

3

Respons Dari Fida Ibrahim Tentang Penyebaran Gambar Nampak Rambut Di Internet

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera terbaca kat myMetro tentang Fida Ibrahim kini “sesak nafas” akibat gambar yang menampakkan rambut beliau tersebar di internet. Fida ‘Sesak Nafas’ CINTA satu perkara cukup indah. Bila diri disayangi terasa dunia berputar di sekeliling kita. Seperti kata orang, dunia aku yang punya. Begitupun, keindahan yang dikecapi berserta dugaan turut mencengkam...

71 Orang Pelajar Asrama Sekolah Teknik Di Alor Setar Keracunan Makanan 0

71 Orang Pelajar Asrama Sekolah Teknik Di Alor Setar Keracunan Makanan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ALOR SETAR: Seramai 71 pelajar di asrama sebuah sekolah teknik di sini mengalami cirit birit dan muntah-muntah selepas makan di kantin asrama sekolah itu, malam Jumaat. Mereka yang terdiri daripada 40 pelajar lelaki dan 31 pelajar perempuan berumur antara 15 dan 17 tahun dihantar ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) selepas...