No Image

Video Pra Perkahwinan Nabil Dan Nazira

30 September 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu tgk video ni kat blog yanmie online…kreatip jugak depa wat video pra perkhawinan ni…kelakar pun ya jgk..so ibu nak share la kat sini..jom tgk..

 321 jumlah dibaca

My Idola

30 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu anak jati Kelantan w/pun kini telah merantau ke negeri orang dan ibu sangat bangga kerana Kelantan Tanah Sekebun Bunga mempunyai seorang Menteri Besar yang

 371 jumlah dibaca

Tension!! Kena Saman Trafik Lagi.

29 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai…kena saman lagi..ingatkan..lepas pakai keta kecik ni x de la kena saman trafik dah..ya la sbb dah x berani dah bawak laju..masa bawak keta besar

 284 jumlah dibaca