No Image

Video Pra Perkahwinan Nabil Dan Nazira

30 September 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu tgk video ni kat blog yanmie online…kreatip jugak depa wat video pra perkhawinan ni…kelakar pun ya jgk..so ibu nak share la kat sini..jom tgk..

 820 jumlah dibaca

My Idola

30 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu anak jati Kelantan w/pun kini telah merantau ke negeri orang dan ibu sangat bangga kerana Kelantan Tanah Sekebun Bunga mempunyai seorang Menteri Besar yang

 1,264 jumlah dibaca

Tension!! Kena Saman Trafik Lagi.

29 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai…kena saman lagi..ingatkan..lepas pakai keta kecik ni x de la kena saman trafik dah..ya la sbb dah x berani dah bawak laju..masa bawak keta besar

 682 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

iPhone 5 Bakal Dilancarkan Pada 4 Oktober 2011

29 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sekarang ni..org tengah sibuk duk perkatakan tentang iPhone 5. Apple dah umumkan yg iPhone 5 akan dilancarkan pada 4 Oktober 2011 melalui sidang akhbar yang

 784 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini