Monday Blues


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hmm..hari ni hari isnin…dah kena start keje selepas 2 hari bercuti hujung minggu..mood hari isnin ni biasa la…muncung je…malas tul nak naik pejabat..sbb duk memikir keje2 yg menunggu..seronoknya surirumahtangga sepenuh masa kan…leh berseronok2 di rumah nga anak2..

pagi ni..ibu kena attend meeting perlaksanaan program lawatan Datin Seri Rosmah Mansor ke daerah ini…menggantikan bos…hhmm..cam boring plak hari isnin kena attend meeting..mood keje masih dlm atas katil dlm selimut lg ni..huhu

:: leh x nak balik umah nak sambung tido?…huhu ::

ps : 9.30 Pagi – baru td bos ckp x perlu ganti dia gi meeting..wahhh..pucuk dicita, ulam mendatang.. haha..betul ke ayat tuh? yahoooo….mcm tau2 plak bos ni..ke-monday-an blues ibu pg isnin ni..hehe

Jiwa ini resah..seperti mau terbang..tp kemana?

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. SyUhAdA berkata:

    syu bkn monday blues nie..
    tp tuesday blues..
    hehe~

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @My Little Diary

    Salam perkenalan..huhu..sama la kita..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ardinihumaira

    tu la kan..mcm nak masuk semula dlm selimut..nsb baik x bawak bantal n selimut ke pejabat ni..

  4. My Little Diary berkata:

    salam perkenalan, saya pun monday blues gak ni.. huhuhu..

  5. ardinihumaira berkata:

    hik3.. dni blues gak hari ni.. cam takmo g kelas:D

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge