Minat Barangan Tupperware

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ya..ibu mmg minat skang dgn barangan brand Tupperware ni….

ia bermula bila kakak ipar ibu suakan catalog Tupperware kat ibu..sblm ni mmg ibu x de heran pun nga brand Tupperware ni..selalu beli yg murah2 je..tp bila memikirkan kualiti n kebaikan menggunakannya..ibu terus jatuh hati…mmg regenya mahal pada ibu la tp kalau kira dr segi kualiti nya..it’s berbaloi la..lg pun tahan lama ni..x mcm plastik biasa..jatuh sket pecah..n kena beli lg..design pun lawa gak..

setakat ini collection Tupperware ibu ada beberapa biji je..ya la baru nak berjinak2 nga Tupperware ni kan..

:: antara koleksi yg ada..bekas air ada 3 biji, 1 mug n 1 rice dispenser ::

barang2 kat atas ni abah yg sponsor..kalau x..nangis gak ibu nak beli rice dispenser yg regenya RM288 tuh..huhu..kalu takat beli bekas air tuh mampu la ibu…huhu

nmmg ada niat nak tambah koleksi lg..tp tunggu gaji plak..heheh.. kalu bab memperabihkan duit mmg best kan

 722 jumlah dibaca,  6 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

4 Comments

  1. saya pun dah jatuh cinta.. saya dah beli bekas beras jenama lain… pastu keluar pula yang tupperware ni.. ralatlah juga..

    kat sekolah ni ada kawan yang jadi tauke tupperware.. boleh bayar ansur-ansur.. sakanlah kami borong.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*