Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Minat Barangan Tupperware


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ya..ibu mmg minat skang dgn barangan brand Tupperware ni….

ia bermula bila kakak ipar ibu suakan catalog Tupperware kat ibu..sblm ni mmg ibu x de heran pun nga brand Tupperware ni..selalu beli yg murah2 je..tp bila memikirkan kualiti n kebaikan menggunakannya..ibu terus jatuh hati…mmg regenya mahal pada ibu la tp kalau kira dr segi kualiti nya..it’s berbaloi la..lg pun tahan lama ni..x mcm plastik biasa..jatuh sket pecah..n kena beli lg..design pun lawa gak..

setakat ini collection Tupperware ibu ada beberapa biji je..ya la baru nak berjinak2 nga Tupperware ni kan..

:: antara koleksi yg ada..bekas air ada 3 biji, 1 mug n 1 rice dispenser ::

barang2 kat atas ni abah yg sponsor..kalau x..nangis gak ibu nak beli rice dispenser yg regenya RM288 tuh..huhu..kalu takat beli bekas air tuh mampu la ibu…huhu

nmmg ada niat nak tambah koleksi lg..tp tunggu gaji plak..heheh.. kalu bab memperabihkan duit mmg best kan

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. SyUhAdA berkata:

    ooh..
    guna yg ada brand..
    syu guna yg besa2 jer…

  2. cikgu isza berkata:

    saya pun dah jatuh cinta.. saya dah beli bekas beras jenama lain… pastu keluar pula yang tupperware ni.. ralatlah juga..

    kat sekolah ni ada kawan yang jadi tauke tupperware.. boleh bayar ansur-ansur.. sakanlah kami borong.. 😀

  3. Mama Zharfan berkata:

    comel rice dispenser tu..tp sgt mahal 😉

  4. Wanita Mutalib berkata:

    pada saya pun mahal hee.. :p

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge