Mifzal & Laptop


just nak share gambar2 mifzal tgh pegang mouse laptop..hehe..mcm pandai sgt la main laptop tu..


:: cei..cam ye..ye je gaya mifzal men laptop ::
:: oooo..adik duk bertenet ya..chatting nga sapa tu? ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


15 Responses

  1. Syima ~Mama Kyra~ berkata:

    bijak si mifzal ni..kecik2 dah pandai guna laptop..besar nnt jadi programmer ye 😀

  2. Bed berkata:

    mifzal dah beso ainey….budak2 zaman IT lah katakan…lahir2 je dah kenal laptop bagai…

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to syafa : aku dah beli dah pon laptop menan..tp laptop betul ni jgk la yg dia berkenan..ihik..dia suka yg ni bab lg banyak color kot..

    to ibu-umairah : ihik..kecik2 dah pandai ngorat awek ni..

    to bed : sama la nga mifzal bed..pernah sekali mifzal leh bukak laptop abah dia..aku rs dia men tekan2 jer..kan kat button power tu ada light..ihik..tutup pun dia pandai..tekan jek..uhuk..ngacau ibu nak bertenet je mifzal ni..

  4. Bed berkata:

    buleh mifzal sayang…auntie izinkan…
    shasha nak on/off laptop pun tau kat mana!
    sabo jelah semlm bukak laptop papa pun dia dah pandai…aduyaiiiiii

  5. ibu_umairah berkata:

    bukan main lg anak teruna ini……chat ngan aweks ke

  6. Nur Syafawati berkata:

    amboi…celik IT sungguh la ini budak..kecik2 dah main laptop ibu…hehehe..ape lagi ainey..belikan la 1 laptop kanank2 utk mifzal..x reti2??hehehe

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zura : ibu dia punya laptop masih selamat lg la..tp abah dia punya laptop..mmg dah tercabut button shift n control..mifzal punya keje..

    to ryn : chat nga irfan bab kata nur umi irfan..ihik..

    to bed : ya la bed..budak2 mmg depa suka..leh ke mifzal nak chat nga kak shasha auntie bed..

    to siti : ihik..ini la pengarang jantung sorang ni..bila plak nak leh girl ni..

    to jue : ihik..mmg cam ketuk drum pun jue..

    to nur : ha ah..chatting nga irfan la ni..ralit tu..ihik..

    to dayah : itu la..komputer mmg kesukaan dia..

    to zie : ha ah..cam best sgt la gaya depa ni kalau leh eksyen nga laptop tu kan..ekeke..

  8. ZiE berkata:

    sama le mcm hana …. kalau dah pegang mouse tu dah tak ingat donia

  9. Dayah berkata:

    bukan main anak teruna sorang ni..kecik2 dah pnadai bertenet..heheh

    -wijdan-

  10. nurshah80 berkata:

    chat ngan irfan tu hehehehe
    budak zaman sekarang maju sungguh….
    zaman2 kita dulu ….. tak denyer

  11. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    huhuhu…!!~ betul2.. abis di ketuk2 nya mcm DRAM…

  12. D.O.U.B.L.E...S berkata:

    amboi anak jantan sorang nie…

  13. Bed berkata:

    budak2 ni same je peel nye…shasha pun gitu jugak…mifzal chatting ngan sape tu???

  14. KasiH berkata:

    haaaa…chat ngn saper tu….
    Budak2 memg suka gadget kan…hp laa..laptop laa…remote pn boleh…

  15. fazilzura berkata:

    heheheh mak aii ..
    kalau akil x leh di bior kan .. kang abis sume keybord tu dia kopek

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge