Mifzal & Duit Syiling


mifzal kalau nampak tabung duit syiling..mmg dia akan main..abih dia tuang duit tu kuar dr tabung..ihik..kalau x diperhatikan..ada la duit syiling dia mskkan dlm mulut..hey..mifzal..mifzal..

duit syiling tu byk abah selalu yg masukkan dlm tabung..ibu, jarang2..sbb ibu guna duit syiling kalau nak beli paper..ihik..alhamdullillah..berkat menabung..byk dah duit tu kami masukkan dlm akaun tbg haji mifzal….mifzal minat men nga duit syiling tu..moga2 dah besar pun nnt still suka menabung ya sayang..utk masa depan tu..

jom layan picas mifzal nga duit syiling nya..




















itulah mifzal…men duit syiling sambil tgk citer katun channel 613..citer apa ibu x ingat..ihik..


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to suhida : ha ah..kejap je kan..dah setahun lebih dah aku banakkan mifzal tuh..ihik..

    to ibu_umairah : hehe..x reti penat ini punya budak tecik…

  2. ibu_umairah berkata:

    mcm2 gaya budak comel ini,mengira duit ini!!!!!lastly nampka penat yeeeee……

  3. suhida berkata:

    ainey,udah beso mifzal ni aku nengok..jap je rasanye..

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to bed : ha ah..syiling ni kdg2 kita jrg pakai..asyik masuk tabung je..tu yg banyak tu..dah banyak tu apa lgi..msk bank la..

  5. Bed berkata:

    amboi mifzal…kemain sukaaaaa dgn coin ye…
    budak2 ni peel nye same…shasha pun mcm tu…tapi kene alert la diorang ni nak masuk molot je…nak merasa…baguih simpan duit dlm bank….syiling pun duit jugak….lama2 jadi bukit kan….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge