Mifzal Demam…


sebenarnya dah dua hari mifzal demam..n dah dua hari x lena tido malam..penyebab demam adalah sbb mifzal br br kena cucuk yg utk umur setahun setengah hari isnin lepas…

yg x sedihnya.bila dengar mifzal merengek n menangis je…ya la badan x selesa kan..hopefully cepat la recover..ibu susah hati la adik demam ni..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. kakngah berkata:

    mmg biasanya bby lps cucuk akn demam.
    apa aku buat, selain bagi ubat demam serta merta lepas cucuk tu.. aku sapu mnyk yu yee kt tempat kene cucuk tu gak…

  2. Bed berkata:

    ainey….tgk la semlm lagi…selalunye demam pas injection sekejap aje & tak tinggi suhu badannye…kalau mlm ni masih demam better check kat klinik balik ye….semoga mifzal cepat sembuh….

  3. Dayah berkata:

    alamak..apsal spelling ku tunggang langgang. aunti wijdan nak kata Mifzal kan kuat.nanti baik la tu.. 🙂

  4. Dayah berkata:

    oo..demam kena cucuk takpe..Mifzal kan kiat.nanti la tuu…

    shukrina pun klu demam suka sgt tok dia lumur dgn air bunag raya..sampai tok dia semai kat umah

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ryn –> demam mifzal pun cam tu..on n off..hopefully malam ni dh x demam..lg

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed –> tu la..susah hati kan bila anak x sihat…siang hari anta kat pengasuh..amik ptg td..dh x panas dah..aku lum bwk pi klinik lg..sbb ms cucuk kat klinik gomen ari tuh…mmg dh dibekalkan ubat demam..aku kasi ubt tu dulu..suhu dia setakat ni x tinggi sgt dl 36 – 37 ..hopefully mlmm ini x panas lg..

  7. Ryn berkata:

    alahai…demam cucuk ye…adam pn demam gak masa cucuk 18months tu…2hari laa jugak…cuma on off je demam tuh…

    tang merengek tu thn tuh…serba tak kena jdnya…hope mifzal cepat semboh…amin…

  8. Bed berkata:

    aduh sian nye mifzal..sabo ye ainey paham sgt perasaan ko….pitty kat mifzal jugak….dah bawak g klinik ke? skrg sape yg jaga? selalu2 lah check suhu badan dia ye…..jeram kepala dia dgn air asam jawa or daun bunga raya…..semoga cepat sembuh..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge