Mengepam Tilam Angin


:: Auto-Publish Entry ::
 
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ini aktiviti kami sekeluarga pada petang khamis lepas..sampai je kat umah..tgk2 abah tgk kusyuk mengepam tilam angin..ibu beli tilam ni bulan 1 ari tuh..tp blm kesempatan lg nak mengepamnya..tambahan..pam tayar motosikal abah lak rosak kat tempat pemijaknya…so hari tu..abah pijam pam bola sekolah dia..pam tu pam eletrik..so x der la jenuh sgt nak mengepam pakai kederat kan..so x la lama sgt mengepamnya..

 :: ini la pam letrik sekolah yg abah pinjam tuh..hehe..dah hantar balik dah ya ::
 

:: sah siap pam ::

:: vroom…wah..leh buat litar lumba ni…::

:: bestnya landing ::

:: letak depan tv..senang dak tecik ni landing time tgk mickey mouse dia ::

ps : abaikan model yg seksi tu..pakai pampers jer..hari sgt panas..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. SARA berkata:

    hye sis,nak tnye bli kt ne erk?bpe rm?

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Nur —> hehe..selalu landing atas toto jer..

    mamashasha —> katun kegemaran dia bed..kalau alih channel sure ngamuk…

  3. mamashasha berkata:

    wahhhh mifzal baeekk punya landing….best je tgk dia layan mickey tuh…..

  4. Nurshahfamily berkata:

    waaaa bestnyer mifzal landing sambil tengok mickey mouse clubhouse hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge