Ibu Yang Busy


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sekarang ni ibu tengah bizi..ini pun mencelah sekejap n upadet blog..ibu balik dari Langkawi pd 23/2..kononnya semalaman jer di Langkawi..kursus abih lambat..so kami decide utk bermalam 1 malam lg di sana..sampai umah 23/2 tu pun dah malam..mmg letih perjalanannya..balik dari kursus kena attend meeting plak..hari ni pun ada program, sat lg kul 10 pg..nsb baik esok cuti kan..hari isnin..ibu kena attend meeting di Ipoh dari pagi sampai petang..ada 2 meeting..huhu..minit lum hantar..report blm buat..aduhai..mmg x sempat nak buat…

ha..lg satu..pg semalam..hujan n kilat kat kg ibu..masa tu plak..pc ibu on..so…ibu cepat2 la..off kan..pastu bila bukak petang..x leh masuk windows..bila godek2 sket..nsb baik leh masuk window..tp masalahnya..LAN utk internet lak x detect..huhu..aduhai…

untuk peserta-2 KMA Giveaway..harap bersabar ya..yang blog ibu x sempat review lg tuh ibu mintak2 maaf banyak..sbb ibu bizi sgt skang..malam plak..tenet la buat hal..tp jgn risau..ibu akan cuba utk review semua penyertaan secepat mungkin..

ok…itu je la dulu..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge