Ke Langkawi


:: Auto-Publish Entry ::

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Saat ini entry ini keluar..ibu sebenarnya di dalam perjalanan ke Langkawi di atas urusan kerja..ibu ada kursus PTK (Fungsional). Kursusnya x lama, sehari je iaitu pada 22hb Februari 2010..tp check in penginapan hari ni..

so..untuk yang baru menyertai Giveaway KMA, ibu akan review n update senarai peserta selepas ibu balik dari Langkawi nnt..insya Allah..

ok..setakat ini dulu..&..doakan ibu selamat di dalam perjalan pergi n pulang..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. mamashasha berkata:

    wahhh ke langkawi pulak ko ye….sakan berjalan hehe tak lah keje…mcm tu la org gomen kursus sana sini…mak aku pun sepatutnye ke langkawi weekend baru ni tapi dah di cancel….

  2. ~chekuna~ berkata:

    ainey..skjp jer..ke langkawi..sy baru pi..dah balik dah…byk minum air nanti..kat sana panas lor..musim kot..he he..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge