Komisyen Dari Jobdirumah

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Tak sangka ibu, dengan hanya meletakkan link iklan Jobdirumah, ibu dapat menjana komisyen dari program affiliates ini. Sebenarnya, memang saja ibu menanguhkan entri mengenai affiliate ini kerana ibu ingin mendapatkan komisyen nya terlebih dahulu. Nak promote mesti ada bukti kan. Dah ada bukti boleh lah buat entri 😀

Tiga Komisyen Daripada Jobdirumah

Setakat ini, ibu sudah 3 kali merasa komisyen daripada Jobdirumah. Satu bulan, satu komisyen. Hehe..sikit? Memang sikit sebab ibu hanya meletakkan link affiliates sahaja tanpa mempromosikannya. Ada juga yang sudi klik ya.. Ibu ucap kan terima kasih. Kalau rajin promosikan program ini, pasti komisyennya lebih lebat lagi kan.

email komisyen dari jobdirumah
Email Pemberitahuan Dapat Komisyen

Okay, jika anda berminat untuk menyertai affiliate ini boleh klik link INI. Kepada yang ingin mencari pekerjaan sampingan boleh klik di SINI atau di link yang ada pada setiap entri di  blog ini.

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge