Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Komisyen Dari Jobdirumah


Tak sangka ibu, dengan hanya meletakkan link iklan Jobdirumah, ibu dapat menjana komisyen dari program affiliates ini. Sebenarnya, memang saja ibu menanguhkan entri mengenai affiliate ini kerana ibu ingin mendapatkan komisyen nya terlebih dahulu. Nak promote mesti ada bukti kan. Dah ada bukti boleh lah buat entri 😀

Tiga Komisyen Daripada Jobdirumah

Setakat ini, ibu sudah 3 kali merasa komisyen daripada Jobdirumah. Satu bulan, satu komisyen. Hehe..sikit? Memang sikit sebab ibu hanya meletakkan link affiliates sahaja tanpa mempromosikannya. Ada juga yang sudi klik ya.. Ibu ucap kan terima kasih. Kalau rajin promosikan program ini, pasti komisyennya lebih lebat lagi kan.

email komisyen dari jobdirumah

Email Pemberitahuan Dapat Komisyen

Okay, jika anda berminat untuk menyertai affiliate ini boleh klik link INI. Kepada yang ingin mencari pekerjaan sampingan boleh klik di SINI atau di link yang ada pada setiap entri di  blog ini.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. leny berkata:

    Sedikit juga rejeki, semoga ke depannya semakin berjaya.
    Jom baca entri di blog leny : Makanan Yang Bisa Merusak TulangMy Profile

  2. ajumohit berkata:

    tahniah ainey!!! semoga murah rezeki 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : Beli ikan masin dan bilis di Pekan PangkorMy Profile

  3. Hazmin Hamudin berkata:

    Wah.. Tahniah… Lepas ni mesti ada masuk lagi tu.
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Travelog Penang | Teochew Cendol Penang RoadMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge