Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Koleksi Minyak Wangi Eau De Parfum (EDP) AVON

Sejak awal tahun ini, ibu sudah ada satu hobi baru. Hobi mengumpul minyak wangi. Siapa tak suka bau wangi kan. Minyak wangi yang original memang mahal harganya dan tak sesuai dengan poket ibu. Jadi, ibu pilih untuk mengumpul koleksi minyak wangi daripada AVON. Harganya memang mampu milik. Tetapi biasanya, ibu tunggu promosi juga agar dapat membeli sambil berjimat.

koleksi minyak wangi

Minyak Wangi EDP AVON

Buat masa ini, ibu hanya ada lima botol minyak wangi EDP AVON iaitu Far Away Classic, Haiku, Femme, Far Away Bella dan Women To Earth. Semuanya wangi-wangi, baunya. Masih banyak yang belum dibeli. Ibu tunggu promosi sebenarnya hehe. Kebelakangan ini pula, jarang pula AVON buat promosi yang menarik hati ibu untuk minyak wangi. Minyak wangi ini berharga antara RM50.00 hingga RM90.00 dan boleh didapati semurah RM25.00 – RM40.00 dengan pembelian ketika promosi.

Purse Concentrate

Selain daripada koleksi minyak wangi Eau De Parfum (EDP), ibu juga membeli Purse Concentrate (PC) untuk memudahkan ibu membawanya bersama di dalam beg. Kalau nak bawa botol EDP tu, berat lah pula..hehe. Kalau dah rasa baunya makin hilang, kita top up la dengan mencalit PC pula. Mudah bukan hehe. Kebiasaanya, ibu akan beli minyak wangi EDP AVON bersama dengan PC masing-masing. Harga PC pun murah je. Dalam lingkungan RM7.00 lebih. Kalau ada promosi boleh dapatkan dengan harga yang lebih murah.

koleksi minyak wangi

Purse Concentrate (PC) AVON

Butik AVON juga sangat berdekatan dengan pejabat ibu. Senang untuk ibu singgah dan mendapatkan minyak wangi pilihan hati. Lebih jimat sebab ibu juga berkongsi hobi dengan kawan sekerja ibu. Jadi, kami selalu berkongsi pembelian untuk mendapatkan harga promosi untuk mendapatkan nilai yang lebih jimat 😀

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...

2 Responses

  1. ajumohit berkata:

    aju pun suka dengan wangian avon ni ainey, soft dan tahan lama, dan paling suka eyeliner avon jugak
    Jom baca entri di blog ajumohit : Antara jenama foundation yang pernah saya gunaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge