Kisah Raya


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


x ada apa nak cerita sgt..sbb raya biasa je..yg seronoknya sbb dpt berkumpul reramai…semua adik beradik ibu balik beraya di kampung ibu di pasir mas, kelantan..

raya pertama hanya menziarah keluarga terdekat je…raya kedua pulak ke bachok, ada undangan jamuan raya di umah adik ipar ibu..raya ketiga plak duk umah je..raya keempat plak memenuhi undangan majlis perkahwinan sepupu ibu..n then raya kelima bertolak balik ke sungkai, perak..sbb hr rabu ibu dah kena masuk opis balik…

gambar raya pun x banyak amik..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. mamashasha berkata:

    ainey, comel nye mifzal sedondon ngan abah dia…cute sgt…berbaju melayu…time raya yg sonook nye budak2 la kan…macam kita2 ni yg bestnye dpt berkumpul adik beradik….

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ardinihumaira haah akak org pasir mas tp duk di perak..ok thank eh dni..

  3. Sharinginfoz berkata:

    memang meriah betul raya kan berkumpul ramai2 kan

  4. mama zharfan berkata:

    selamat hari raya 🙂

  5. ardinihumaira berkata:

    la..ibu mifzal orang pasir mas ya.. dni orang KB. hehe.. dni dah buat review blog ibu mifzal jam 2 petang ni auto publish… nanti ajak mifzal tengok sekali tau.. dni banyak cerita tentang mifzal kat situ ^__^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge