Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 26 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


mcm lama je blog ibu ni x dijengah buffered earning baru..yg tgh running..tinggal iklan DiGi je..mungkin sbb ibu pun dah kurang update kot..selalunya gitu la ibu nak sedapkan hati hehe..

tp balik dr beraya ni..x sangka dapat buffered earning baru..yg pertama pada bulan September ni n jadikan total utk BE tahun ni sebanyak 26 buffered earning..alhamdulillah..syukur..rezeki raya kot ni..

Buffered Earning – STB GPSS LR

:: dgn harapan pas ni blog ibu x sunyi lagi… ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. ~~Ciklinn~~ berkata:

    bykk tu be.. bagus2

  2. ::cikserai:: berkata:

    wah..bestnya..tahniah! doakan moga2 cikserai dapat BE jugak ye pasni!!

  3. ardinihumaira berkata:

    tahniah 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge