KFC Lagi…


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ok..ptg td dinner KFC lagi..huhu serius bukan dlm perancangan pun tp dek sebabkan desakan anak kesayangan yg seorang ini..terpaksalah ibu n abah nya ikutkan juga..

Asalnya, Abah Mifzal ajak pi makan satay..n decide nak try makan kat tmpt yg x pernah makan lak..selalu kalu nk mkn satay g kat kedai makan kat Sungkai je..kali g kat Bidor lak..

Dah ke Bidor tu paham2 la mmg akan lalu depan KFC la..huhu apa lagi budak kecik ni menjerit2 la dia nak KFC..nak KFC..suruh belok kanan..x mau belok kiri katanya..huhu..meragam la sbb Abah dia ada..kan selalu kalu nga ibu time balik dr Taska, Mifzal mintak nak g KFC, ibu bagi alasan x ada duit n kena mintak nga Abah..dah Abah Mifzal ada time tu mmg x leh ngelaklah..x jalan la alasan biasa..huhu

Ok lah..ibu n abah layankan je la ragam budak kecik ni..”Dek..ibu jemu dah tau makan KFC”..apa la yg best sgt pada KFC ni..huhu

Gambar : Boboy yg gumbira dapat ke KFC

kfc bidor

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge