Kesiannya Buah Hati Ibu Ni..


al-kisah..ni br baru balik dr pi beli susu mifzal kat pasaraya yatt fong kat bidor (pasaraya kecik je)..

sampai kat pasaraya tu..ibu terus masuk pi cari susu..yang abah lak dukung mifzal bwak main benda alah ni..(uhuk ibu x tau nama apa benda ni..music car ke dancing car ke..apa car ke x tau la?)

“video ni diambil semalam..bukan pd hr kejadian”

ms ibu sibuk duk cr susu mifzal kat dlm pasaraya tu..tiba abah muncul..n cp mifzal jatuh dr music car tu…ya Allah terkedu ibu..bila tgk kesan lebam kat dahi n pipi mifzal..abah ckp mifzal mengantuk..pastu stereng music car tu tah cemana mifzal tarik sampai tercabut..bila tercabut tu yg tersembam n jatuh tuh..huhu..siannya anak ibu..

ni amik gmbr ms dah sampai umah..msk keta terus tido..n kesan merah tu makin merah skang ni….huhu….

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. ppb_ppkp berkata:

    kesiannya mifzal..ainiey tuam2.

  2. D.O.U.B.L.E...S berkata:

    alahai siannya dia…

  3. shi3la berkata:

    alahaiii ciannnyer Mifzal…biler tgk kesan lebam tuhh..raser terguris kat atey kann…raser nyesal pon ader..nak marah diri sendiri pon iyer gak..hah tu kalau haku laa..

    hermmm ko kat Bidor eh..kiter dekattt jerkk..haku kat Teluk Intann..huhuuu

  4. elly @ suely berkata:

    cainnye mifzal… smg cepat sembuh ye syg!

  5. Nur Syafawati berkata:

    la…mcmane leh jatuh ni ainey??mengantuk sgt kot time tu…huhuh…cian mifzal..tapi xpela..anak lelaki kan kena kuat..hehe..sem0ga mifzal cepat sembuh..

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    aku ada demah nak kasi lebam tu kurang..pastu lumur nga minyak gamat gak..tu la..mmg kita pun rs sakit gak..uhuk..sian mifzal

  7. kirana@eja@ummikmal&irfan berkata:

    alahai sian nye si ensem ni…
    mengantuk sgt ek….
    ko balik tuh ade demah2 x ainey??
    sian dye…
    adoii
    aku kalo bab anak2 sakit neyh..
    iskkkk…rasa mcm kita yg sakit…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge