Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Keputusan Anugerah Juara Lagu 2016

Tengok tak semalam Anugerah Juara Lagu 2016 (AJL30)? Ibu tak sempat nak tengok. Semalam bertandang ke rumah mertua, segan pula nak duduk depan tv kan. Keputusan ibu hanya tengok di timeline Facebook sahaja.

Apa pun tahniah ya pada pemenang.

Keputusan Anugerah Juara Lagu 2016

AJL 30

Keputusan Anugerah Juara Lagu 2016

Juara AJL30
– Akim & The Majistret – Potret

Vokal Terbaik
– Dayang Nurfaizah – Tak Pernah Menyerah

Persembahan Terbaik
– Akim & Majistret – Potret

Top 3 Lagu Terbaik AJL30
1. Akim & Majistret – Potret
2. Faizal Tahir – Assalamualaikum
3. Caliph Busker – Hanya Namamu

ps: lama sungguh dah tak ikut perkembangan dunia hiburan..hehe

BACA INI : Keputusan Penuh Pemenang Anugerah SKRIN 2012

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...

1 Response

  1. Arieon berkata:

    Tahniah buat Akim & The Majistret. Kemenangan tersebut mungkin hadiah perkahwinan dari peminat untuk Akim dan Stacy yang bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi.
    Jom baca entri di blog Arieon : Contoh resume kerja terbaik yang menarik minatMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge