Drama Inikah Cinta

31 Januari 2016 Ibu Mifzal 2

Drama terbaru di slot Dahlia Tv3 menampilkan drama Inikah Cinta yang latar belakang pengambarannya dibuat di Universiti Utara Malaysia (UUM). Teruja juga nak tonton drama ini, al-maklumlah bekas pelajar UUM..hehe

 405 jumlah dibaca,  4 dibaca hari ini

Keputusan Anugerah Juara Lagu 2016

25 Januari 2016 Ibu Mifzal 1

Tengok tak semalam Anugerah Juara Lagu 2016 (AJL30)? Ibu tak sempat nak tengok. Semalam bertandang ke rumah mertua, segan pula nak duduk depan tv kan. Keputusan ibu hanya tengok di

 169 jumlah dibaca

Resipi Donut Gebu

23 Januari 2016 Ibu Mifzal 2

Lama dah teringin nak buat donut sendiri. Biasakan beli sahaja. Mujur kawan ibu ada kongsikan resipi donut gebu di Whatsapp group  kami. Jadi hajat dihati pun tercapai. Memang gebu pun

 263 jumlah dibaca,  4 dibaca hari ini

Produk Qu Puteh Whitening Pro 9 Berbahaya?

22 Januari 2016 Ibu Mifzal 1

Ibu terbaca di media sosial mengenai berita arahan penarikan balik produk Qu Puteh Whitening Pro 9 keluaran Vida Beauty yang disahkan mengandungi racun berjadual iaitu merkuri yang berbahaya kepada kesihatan

 228 jumlah dibaca

Semakan Keputusan Peperiksaan Online PTD Januari 2016

22 Januari 2016 Ibu Mifzal 2

Semalam, 19 Januari 2016, ibu telah mengambil peperiksaan online PTD iaitu untuk memasuki skim perkhidmatan Pegawai Tadbir & Diplomatik (M41). Mencabar juga rupanya nak ambil peperiksaan online ini. Maklumlah, periksaan

 167 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2016

20 Januari 2016 Ibu Mifzal 0

Wah, dah dekat-dekat hujung bulan ini, mula lah tertanya-tanya “eh! gaji bulan ni bila ya?”. Kalau kakitangan awam persekutuan rasa macam baru sahaja dapat bonus kan? Macam ibu, dah dapat

 110 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini