Kami Ber ‘ Mata’ Baru


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ingat entry2 ni..?

@ Nak Mata Baru Lagi?
@ Mata Baru

x rancang pun smlm..ibu n abah dah memiliki mata baru…terang la pandangan ibu skang..

bila check..Optometrist tu kata,,power rabun ibu rendah jer..tp silau yg tinggi…patut la ibu x leh drive malam..mmg silau sgt tgk lampu keta..pala pastu mula la jd pening kan..

ibu pilih spect yg biasa je regenya..kali ni pilih yg frameless..minat plak..lg pun ok kot nga muka ibu..rege pun dlm RM265 jer..padan la..kalau beli memahal pun bukan power banyak sgt…dah la ibu ni jenis cuai..kalau hilang ke pecah ke..patah ke…wat rugi je beli yg mahal2 kan..

:: beli kat kedai M.O.G di Jaya Jusco Kinta City ::

:: ok x? ::

abah plak..bukan la seorang yg rabun..tp misi nya mencari spek mata hitam..huhu..beli brand Levis…rege RM358..see lebih mahal dari ibu punya..x patut..x patut….nak wat bergaya je pun..wat pe la beli yg mahal..kalau ibu kan..beli yg kat pasar malam tu jer haa..yg RM10.00 ++ je tu…n percaya la..spek hitam ibu..regenya dlm RM19.90…huhu

:: gambar yg ni je..spek abah dlm kereta..malas lak nak gi amik..hehe ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. cikgu isza berkata:

    sepatutnya saya pakai spek tapi taknak..

  2. SyUhAdA berkata:

    cntik spek mata ibu..
    nnti nk tukar spek bru jgk la..
    dh nk dkt stahun..
    hehe~

    rasa cam power dh brtmbh tmbh dah..
    bknnye nak brkurang…

  3. ardinihumaira berkata:

    wahh bestnya.. kasi kat dni satu kak 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge