Jam 12.00 Malam!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera



jam 12.00 tengah malam ya.bukan tengahari…nama nga kul 12.00 tgh mlm ni?

hehe…sebenarnya nk bgtau..ibu baru terjaga dr tido….tido dr balik keje td ya…hehe..hr ni sgt penat…nsb baik la bendera merah…kalau x hancus 3 waktu solat..huhu….

asalnya..dr pagi lg ibu mengalami pening2 n sakit kepala..ya la.semlm tido x sampai pun 2 jam…ibu kena siapkan text ucapan emcee..kisah tu ibu akan citer next entry k…yg buat ibu terjaga bu sbb dak mifzal yg kejut.apa kenanya tah…menangis tetengah mlm.mifzal pun tido gak td ni..tp biasa la mifzal..kalu dah tido awal..bangun pun awal la….ni kang.nak suh tido balik ni..kalau x kul 5.00 pg x sah la…nasib baik bos ibu x dak pg nnt…leh la masuk lmbt pejabat…hehe..

yanga mifzal pun td..menangis cam kena rasuk je.takut ibu..baca ayat kursi 3 kali hembus kat pala dia.baru la senyap….

bila tanya abah..napa adik nangis? abah ckp..adik nak tgk mickey mouse…bangun2 tido terus nak layan kartun tuh..tgh2 malam lak tuh..abah malas la nak layan…

alih2….terpaksa gak bagi tgk sbb mifzal dah x mahu tido…huhu…terpaksa la ibu meneman ni..

bangun tido td jgk..ibu terasa sgt lapar…ya la…ptg td ibu x masak pun…balik2 keje terus lena…tanya abah….abah x lapar ke? mee ada kalau nak makan la..so..abah ckp goreng je la mee tuh….

so…tetengah malam ni …ibu buat operasi masak memasak…hehe..sure jiran pelik…apa lak bunyi berdecing2 kat dapur ibu ni..tgh2 malam ni…hehe…sblm ni mmg ibu jarang masak ya…

mifzal pun td..suap mee goreng..kemain bertambah makannya…..oooo.adik lapar ek..ciannya…

hehe..itu la kisahnya..hehe…ibu ni kalau ikutkan nak sambung tido ni.tp dak mifzal x nak tido plak.terpaksa la berjaga meneman mifzal…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    lepat pisang —> tu la..tp kan..kdg2 menduga kesabaran jugak..dah esoknya keje..huhu..

    alyyani —> ha ah..mmg dia lapar..sbb bertambah pinggan makan mee goreng semalam…huhu…sian anak ibu…

  2. alyyani berkata:

    ye la ainey, maybe mifzal lapa, tu yg dia menangis kot. nia pungitu, kalau lapa, terjaga mesti nangis. sian diorg kan. wah, tgh2 malam la masak ye. jadik je ye. hehe..

  3. Lepat Pisang berkata:

    Hm,tak per puan..nak buat macam,kan mifzal tu tak tido..maybe dia lapar dan pasal tulah dia merengek kan..apapun,bersabarlah yer puan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge