Jadual Peperiksaan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

tgh ada mood nak buat entry pasal periksa ni..hehe..so ibu nak share jadual periksa UPSR 2011…x lama lagi adik2 darjah 6 akan menghadai peperiksaan Ujian Penilaian Sekolah Rendah @ UPSR

sumber imej : ohcikgu.com

nak download jadual ni pun boleh..KLIK SINI (right click pd gambar n click save image as)

Good Luck ya adik2..:)

ps : teringat result peksa UPSR ibu..huhu dapat 2A, 1B & 1C je..ok la tu result utk budak yg suka main2 mcm ibu ni..hehe..tapi adik2 kena buat yg lagi bagus tau..score 5A ya..pandai! 😀

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge