Izyan Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tahniah diucapkan kepada Izyan, peserta Masterchef Malaysia musim ke 2 kerana telah dinobatkan sebagai Juara. Beliau membawa pulang hadiah utama wang tunai RM100,000.00, piala dan barangan elektrik Panasonic.

izyan juara masterchef malaysia musim ke 2

Turut bertanding di peringkat akhir, Ah Hong & Along.

ps : seronoknya jadi orang yg berbakat dalam bidang masakan ni. Ibu suka makan tp tak de bakat memasak plak…hehe

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


11 Responses

  1. budak felda berkata:

    dah agak dr awal dah hehehe

  2. Hafizul berkata:

    Dia ni dah kawin ke?hehe..untung ler sapa2 yang jdikan dia isteri..mesti makan best2…
    Jom baca entri di blog Hafizul : Selsema Semasa Contest iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

  3. wazy berkata:

    tahniah diucapkan kepada izyan
    Jom baca entri di blog wazy : Hari Ahad Punya Cerita 2My Profile

  4. sempat tengok habis semalam, tahniah buat izyan lepas ni kena jd mcm ezani pula mnimba ilmu masakan n buat buku resepi
    Jom baca entri di blog Panas Giler (djdanchef) : Izyan Juara Masterchef Malaysia 2My Profile

  5. Sara berkata:

    tahniah diucapkan 🙂
    Jom baca entri di blog Sara : Video terbaik di YOUTUBEMy Profile

  6. ajumohit berkata:

    tahniah!!! best kan klu pandai masak ni ibu 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : Saya teringin nak anak lagi ^_^My Profile

  7. Jebeng Otai™ berkata:

    xpasti siapa yg akan menang…semua berbakat

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge