Iron Man Hero

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Layankan sahaja minat si anak kecil ini. Suka pula Mifzal dengan topeng iron man ini. Mungkin sebab mata topeng tu ada cahaya..hehe..Beli murah sahaja ni, harga RM10.00. Beli di gerai tepi Stadium Perak. Kami ke Stadium Perak untuk menyaksikan perlawanan bola sepak.

Untung Mifzal, sambil temankan abahnya tengok bola, dia pun dapat hadiah. Ibu? ibu tumpang tengok je..hehe. Balik rumah, tak menyempat nak bergaya dengan topeng barunya. Gaya Iron Man tengah pancarkan laser dari tangan kot. Pengaruh televisyen sungguh budak-budak sekarang. Hehe..layankan saja. Kami nak layan siapa lagi. Mifzal nan seorang sahaja 😀

Nanti apa lagi request mainan budak kecil ini? hehe…

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge