“Ibu, Adik Nak Pergi School”


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

3 hari bercuti minggu ni..(Jumaat, Sabtu & Ahad)..lama eh? ibu rasa kejap je..kalu boleh hari ni pun nak cuti lagi..huhu..tp bagi dak kecik kesayangan ibu ni..cuti 3 hari terlalu lama kot sbb hari-hari after mandi pagi, mesti mintak nga ibu

Mifzal Arsyad : “Ibu…ibu, adik nak pergi school”

Ibu : ” Ya..sayang, tapi hari ni cuti lagi..nanti minggu depan kita pergi school ya”

Mifzal Arsyad : “Ya!” (sambil anggukkan kepala)

alahai sayang..rindu kat kawan-kawan kat school ya..

Pagi ni pun Mifzal Arsyad, sangat bersemangat nak pergi school..belum pukul 7.00 pagi dah siap mandi n pakai baju..x sabar nak jumpa kawan2 la tu ya adik.. 😀

Gambar : ~ muka sangat happy, bila ibu ajak pergi school…~

boboy posing

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Hehe..tu la..budak2 mmg suka berkawan..
    Setakat ni Mifzal ok kat taska tu..cikgu2 pun ok..budak2 pun x ramai sgt..napa x hantar ke tadika?
    Jom baca entri di blog ibu Mifzal Arsyad : “Ibu, Adik Nak Pergi School”My Profile

  2. fazilzurakil berkata:

    heheh cute je posing dia tu ..

    akil pun windu nk join kwn2 , tp daku dh x anto dia ke taska, serik ler psl dia dok sakit teruk2 je …
    now kt umah bbystier dia x dak kwn sgt…

    xsabo nk anto dia ke taska yg ok
    Jom baca entri di blog fazilzurakil : JEMPUTAN WALIMATUL URUS (ADIE & AIEN) ~~ ^_^My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge