Huhu…


sejak kebelakangan ni..pala ibu selalu jerk pening2 n sakit…badan lak rs x selesa..sini lenguh..sana berdenyut..kaki sakit..semalam n pg td..muntah lak..pasai apa yer? rsnya bdn ibu ni banyak angin la..huhu..cemana nak buang angin dlm badan..uhuk..x laratnya…aduhai..gigi ibu pun sakit ni..huwaaaa!!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


13 Responses

  1. shah-ila-ain berkata:

    dah baik ke ainey…hope cepat sembuh…

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zura : syok gak ya manje2 diri kat spa.

    to bed : stress..mungkin stress nga keje..

    to Aieza : BP leh kita cek sendiri ke? org halia tu apa?

  3. AieZa berkata:

    cuba cek BP.. klu rasa bdn byk angin.. mkn la garlic pil.. org halia ke..

  4. Bed berkata:

    stress kot ainey….

  5. fazilzura berkata:

    banyak angin ..
    moh g manje kan diri kat SPA.. besh ooo
    g wat bath steaming.. sure kuor angin bdn tu

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to alyyani : cam alya..x per la..muntah ada isi..tp cam sy ni..takut ada sakit lain je..selalu sgt sakit kepala..kalau x makan ubat mmg x ilang walapun dah tido berjam2..huhu.

  7. alyyani berkata:

    saya skang pun da mula muntah2, pening tu tak yah cakap la. seiang malam. mmg dugaan. harap ainey pun cepat ok…

  8. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to nas : ihik..mesti org ingat pregnant kan..bab ada muntah2..hehe..lum lg kot..

    to ryn : sblm pakai spek pun aku selalu pening n sakit pala..aku rs bukan sbb spek..tp angin dlm badan ni..banyak..

  9. KasiH berkata:

    siannya ko…adakah sebab spek baru pala ko pening…ke ko nak demam nih…neway, take care tau sekrg ni mcm2 pykt…mudah merebak lak tuh..huhuhuhu…

  10. nasz berkata:

    baru nak ckp mcm zie tu. tp baru lps peod ye ainey… elok la p klinik cek tekanan darah ke ape. mane tau, penyakit zaman skrg ni menyerang dlm diam

  11. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zie : ada isi zie?ihik..mmg aku ada isi.n sgt berisi..ihik..tp bukan yg bernyawa la..aku br pas peod la..

    to bed : tu la..ingat nak gi check gak..pregnant tu mungkin x bab br pas peod..hr ni cuti..semalaman x leh tido..sakit pala n sakit gigi..huhu..

  12. Bed berkata:

    siannye ko…g la check mana tau high blood ke or pregnant ke?

  13. ZiE berkata:

    ada angin ke ada isi ainey? entah2 dah ada nyawa di dalam tu.. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge