Hot Spring Sungai Klah (121209)


Assalamualaikum wbt


pada 12 Dis 2009 lepas…kebetulan adik ibu yg mengajar kat johor dtg melawat ibu sempena cuti hujung minggu (adik ibu ni cikgu n cuti sekolah ni..kena plak jaga peksa SPM).so dr duk sorg2 kt umah sewa dia ujung2 minggu ni..baik dia melawat kakak kesayangan dia ni..bak katanya la..hehe)

so kami pun decide la nak bawak adik ibu a.k.a Ije ke Hot Spring Sungai Klah, Sungkai.

ok..jom kita layan gmbr n video ya..

:: warm up dulu ::

:: sepak ini bola ::

:: Mifzal & Uda ::

:: Pandang apa tu? ::

:: sotong gergasi dah x der ::

:: nyamannya ::

:: yang ni ibu suka.. nengok byk ikan ::

:: wow ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. kakngah berkata:

    dulu ada sotong kurita besar giler. tau tak???
    sekarang dah xder lg..
    dh kene buat sambal kot… hihihi!!!

  2. mamashasha berkata:

    sesekali kuar mcm ni best kan…lain muke adik ko ainey….hehe..

  3. ibu emy efy eqy berkata:

    memang best pi sungai klah hot spring.

    jika ada gatal2 kulit kat kaki, boleh rendam kaki kat sini…

  4. el berkata:

    Nnama tempat tu cam dkt obesi je
    tp kat sungkai je eh…
    syok tgk tmpt tu…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge