Selamat Tahun Baru 2010


Assalamualaikum
Esok…tahun baru bakal menjelma..2010 dinanti dgn penuh keazaman..2009 tinggal kenangan..

“Selamat Tahun Baru 2010”

Azam tahun baru ?

selalunya ibu ni x kisah sgt dengan azam thn baru..kalau ada azam pun..cm azam hangat2 taik ayam jer (boleh ke gitu?)

Tapi tahun 2010 ini..ibu rs seperti ada semangat baru..ada rs keazaman (w/pn x pasti akan dpt dipenuhi atau tidak..) tetapi akan ibu cuba untuk penuhinya..

Azam tahun ini….!!!

  • Jadi isteri yang terbaik untuk Abah Mifzal
  • Jadi ibu yang terbaik untuk Mifzal Arsyad
  • Nak jadi rajin dalam apa jua hal
  • Nak cemerlang dalam kerjaya
  • Nak sambung belajar
  • Nak beli rumah
  • Nak beli kereta

apa lg ekkk..ihik..kalau banyak sgt azam..kan x tercapai kan..oppps…lupa lak..satu lg..nak kurus….huhu..

ok..boleh la tu..azam tahun baru..kan..kan..kan..

namun yang sgt-sgt diharapkan ialah..tahun 2010 ini, kami sekeluarga dilimpahkan rezeki..mendapat kesihatan yang baik..dijauhkan dari dugaan yang x mampu kami hadapi..dan sentiasa berbahagia..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. [I][T][A] berkata:

    ainey

    epi new year…

    moga sgala impian termakbul yar..

  2. mamashasha berkata:

    selamat tahun baru ainey….senyum aku tgk azam ko yg atas2 tu….hehe azam nk kuwus lupa pulak ye….aku doakan segala yg diimpikan tercapai…kalau tak dpt 2010 carry forward 2011…insyallah pasti tercapai kan…cepat ngan lambat je selagi kite tak putus usaha…..

  3. Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata:

    selamat tahun baru 🙂
    semoga azam2 baru tercapai hehehe

  4. alyyani berkata:

    selamat tahun baru to ainey sekeluarga 🙂 suka azam nak sambung belajar tuh 🙂

  5. fazilzura berkata:

    wah bnyk nye azam…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge