Hari Ini 16 Jun 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Bangun pagi ni…berbunyi ringtone yg ibu set kan utk Reminder kat BB phone ni…hari ni 16 Jun 2011..apa yg istimewanya hari ni?

34th birthday

“Selamat Ulang Tahun Abah Mifzal Arsyad”

Teringat citer MIL ibu dulu masa lahirkan abah 34 tahun yang lalu..katanya abah cukup senang sgt dilahirkan..pagi 16 Jun 1977, MIL sempat memasak sarapan pagi, uruskan abang n kakak2 abah utk ke sekolah dan kemudian bersiap2 utk ke tempat kerja..dalam kul 10 lebih rasanya..x semena2 terasa sakit perut seperti nak bersalin..x lama pastu terus bersalin..sgt cepat n senang..sakit pun x lama..alhamdulillah..

Teringat plak waktu ibu bersalinkan Mifzal Arsyad..mmg pengalaman tu x sama..2 hari sakit baru Mifzal Arsyad lahir..namun kedua2 lelaki ini cukup istimewa dalam hidup ibu…

“Abah, semoga kehidupan abah setiasa dirahmati Allah…ibu sangat2 bahagia hidup bersama abah dan anak kita.. Love u both forever”

abah mifzal

Gambar : ┬áLokasi di Lata Kinjang, pic taken 3 days after married.. ­čÖé

ps : tgk gmbr abah kat atas ni, teringat plak ibu..arwah pakcik mat, rakan sekerja ibu ms kat pahang dulu cakap..ibu kawin nga budak sekolah…hehehe..tp dulu ya la kot cam budak sekolah..skang dah mcm bapak orang dah..mmg pun..heheh

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. fazilzurakil berkata:

    lain nye muke dulu2 dgn now

    HAPPY BESDAY DADY MIFZAL
    Jom baca entri di blog fazilzurakil : MALAM GALA BOLLYWOOD ~~ ^_^My Profile

    • Ibu Mifzal Arsyad berkata:

      hehe..biasa la…tu zaman muda..aku un sgt2 berubah..tp malu nak tunjuk..kah…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge