Melayan Mifzal Arsyad @ KFC


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Aduyai…hari2 dak kecik kesayangan ibu ni mintak nak makan KFC…hari2 cakap “Ibu, adik nak makan KFC, adik lapar”>..sambil gosok perut…errkk..lapar dah wal hal kt taska dh makan..tp dak Mifzal Arsyad ni mmg..pantang nampak Kedai KFC, even pas makan pun ckp lapar gak..wal hal bila g KFC..bukan makan mana pun..main2 jerit2 je lebih..hehe..

Tiap2 petang..masa on e way balik umah mmg akan lalu KFC Tapah n Bidor..dah nmpk KFC lagi la x sabar2 nak g KFC..x nmpak kedai pun asyik mintak je..apa la yg best sgt nga KFC tuh..ibu rasa biasa je…

Tp ibu mmg surrender la..kalu ibu n Mifzal je..ibu x kan jejak KFC tu kalu x de abah..dah pernah ada pengalaman..Mifzal berguling kat KFC, masa tu tangan ibu penuh pegang KFC take away nya..nak pegang payung lg sbb luar hujan..pastu Mifzal meragam nak mainan yg x dijual ada dlm display box..huhu..x sanggup dh nak ingat balik..hehe..alasan ibu kalau mifzal nak KFC ms on e way balik umah..ibu akan cakap ” ibu x de duit..nanti kita mintak abah belikan ya”

So tadi..kami ke KFC lagi….melayan permintaan Mifzal Arsyad n juga kebetulan ibu nak belanja abah sbb ibu dpt good result utk semester lepas..hehe..patut abah yg banjer ibu kan..sbb dulu ibu ada tanya abah..if ibu dpt dean lists..abah nak bg hadiah apa…abah ckp tgk la dulu dpt ke x..ok..skang dah dpt…apa hadiahnya abah..??????????..tp ibu x de la harapkan hadiah pun..cukup la abah memahami n sentiasa bersama n menyokong ibu….Love, both of u…

Gambar : sorry, gmbar blur..sbb budak kecik ni x mau diam..hehe

KFC Kampar

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge